Çözüldü Debian 12 graphical install seçeneğini seçince siyah ekranda donup kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

613007

Decapat
Makaleler
2
Merhaba. ISO dosyasını USB'ye her türlü yazdırdım. en son ISO şeklinde yazdırdım. Yine aynı. Graphical install seçeneğini seçince siyah ekranda kalıyor. ISO Dosyasında sıkıntı yok. Sanal makinada denemiştim.

Çözüm
Hocam kendi PC'me kurmuyorum. Eski laptopa kuruyorum. 2GB RAM İntel Atom N550 İşlemci 120 GB SSD.

İnternet üzerinden yükleme sunan ISO yerine Live XFCE ISO ile dener misiniz?

Bu ISO dosyasında kurulum yöntemi farklıdır. Daha az karmaşıktır ve sizi direkt olarak masaüstüne atar, orada kurulum yaparsınız.

DD moduyla yazdırmalısınız. Ventoy da kullanabilirsiniz.
WhatsApp Image 2024-08-29 at 18.12.33.jpeg

Hocam daha anca kuruluma başladım. Kurulum bitince gerektiğim programları kurup biraz da özelleştirip buraya SS atacağım.

Kurulum tamamlandı mı ve sistem açıldı mı hocam?

Hocam sistem açıldı ama Debian'ı çok beğenemedim. Sonra Zorin OS denedim ancak o da yavaş çalışıyordu. Sabahtan beri bir sürü dağıtım denedim. Biraz araştırdıktan sonra Lubuntu'ya karar verdim. Onu da yarın kuracağım artık bugün yoruldum :) yarın gelişmeleri yazarım. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı