Debian 12 monitörde "Kriter dışı" hatası

CooLiAnT

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. Dual boot olarak Debian 12 Bookworm sürümünü USB üzerinden kurdum (Xfce olarak). Bilgisayarımı yeniden başlattım. GRUB GNU/Linux ekranı geldi. Debian 12'yi seçtim. Ekranda "starting" kodları göründü. Daha sonra monitörümde "kriter dışı" uyarısı çıktı. Bilgisayarımı resetleyip Windows'a geçmek zorunda kaldım. Bu sorunun büyük ihtimalle monitörümün çözünürlüğüyle, Debian çözünürlüğünün uyuşmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 20240723_220316.jpg
    20240723_220316.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. Dual boot olarak Debian 12 bookworm sürümünü USB üzerinden kurdum (Xfce olarak). Bilgisayarımı yeniden başlattım. GRUB GNU/Linux ekranı geldi. Debian 12'yi seçtim. Ekranda "starting" kodları göründü. Daha sonra monitörümde "kriter dışı" uyarısı çıktı. Bilgisayarımı resetleyip Windows'a geçmek zorunda kaldım. Bu sorunun büyük ihtimalle monitörümün çözünürlüğüyle, Debian çözünürlüğünün uyuşmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Acaba nasıl çözebilirim?

CTRL alt F3 yapıp tty ye xrandr -s 1920x1080 yapsanız çözülürdü belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı