23 Temmuz 2023 Mesaj: 3 Kod:Panoya kopyala sudo apt install alien alien --to-deb /home/user/Downloads/xyz.rpm xyz.deb generated ls /home/user/Downloads xyz.deb xyz.rpm Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023 Genişletmek için tıkla...
Kod:Panoya kopyala sudo apt install alien alien --to-deb /home/user/Downloads/xyz.rpm xyz.deb generated ls /home/user/Downloads xyz.deb xyz.rpm
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 /home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada.
/home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada.
KS KS H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Temmuz 2023 #3 Bsd Kaymak dedi: /home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Elle yazdim ya /path/to gibi bir sey.
Bsd Kaymak dedi: /home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Elle yazdim ya /path/to gibi bir sey.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Ağustos 2023 #4 Bsd Kaymak dedi: /home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Elle yazmak daha kolay slash + tab .
Bsd Kaymak dedi: /home/user olayını elle mi yazdınız yoksa Kicksecure falan mı kullanıyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Elle yazmak daha kolay slash + tab .