S
Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Peki terminale ifconfig yazıp çıktıyı buradan paylaşır mısınız (Ekran resmi paylaşın) ?
Peki terminale ifconfig yazıp çıktıyı buradan paylaşır mısınız (Ekran resmi paylaşın) ?
Bunu şu an yapamam. Dvd Canlı, sisteme yüklü değildi. Normal sistemime geri döndüm.Peki terminale ifconfig yazıp çıktıyı buradan paylaşır mısınız (Ekran resmi paylaşın) ?
Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'e tıklayın ardından Cihaz yöneticisine girip Ağ cihazları'na tıklayın ve oradan WiFi adaptörünüzün ismini görebilirsiniz.Bunu şu an yapamam. Dvd Canlı, sisteme yüklü değildi. Normal sistemime geri döndüm.
Anlamadım?Arcolinuxde nasıl?
Siz Windows'u anlatıyorsunuz. Size inxi -N çıktısını vermiştim. Ben Arcolinux kullanıyorum. Hardinfodan bulamadım, network bilgilerini.Anlamadım?
Arcolinux bilgim yok. Arcolinux da ağ adaptörünü kullanabiliyor musunuz?Siz Windows'u anlatıyorsunuz. Size inxi -N çıktısını vermiştim. Ben Arcolinux kullanıyorum.
Bilmiyorum, maalesef.Arcolinuxta yazıcı olsun,ağ adaptörü olsun. Düzgün çalışıyor. Debian'a gelince internet yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.