Tesseract incelemesini okudum. İyi fiyatlı bir kasa. Sizce önden 2 fanlı yandan hiç fanı olmayan Kendomen mi? Yoksa önden 1 fanı ve yandan 2 fanlı Tesseract mı? İkisininde egzos fanı eşit.
Yaklaşık 1 ay sonra sistem toplayacağım şimdiden kasayı belirlemek istiyorum. 2 ay sonra içini ekran kartı olmadan doldurup 3 ay sonra da ekran kartı ile tamamlayacağım.
Daha sistem yokki . Ben sistemi birkaç ay içinde tamamlayacağım. Biliyorsunuz dolar yükselişte. İlk kasa ve psu alacağım 2. ay ram anakart ve işlemci alıp 3. Ay ekran kartı hdd ve cpu soğutucu alacağım.
Bu arada google amcaya kendomen incelemesi diye yazmıştım ama hiçbir şey bulamamıştım. Youtube'a arattım yabancı ve doğru düzgün olmayan videolar buldum. Şimdi altta gördüm.
@poseydonsss sağ olsun resimler bi nevi daha çok şey anlattı. Kasa gerçekten çok çirkin.
Tabi bu bir zevk meselesi. Bu yüzden kendomen i aklımdan sildim. Peki başka 100 - 200 tl
arası şık ve serin kasa önerebilir misiniz? (Z3 plus ı biliyorum)
http://www.teknofukara.com.tr/Products-19686-corsair-carbide-series-200r-cc-9011023-ww-psu-yok-mid-tower-oyuncu-kasasi-black-edition-totally-mesh-siyah.html Çok iyi sağlam kasadır. Daha ucuza bulabilirsin.