Deep Cool Kendomen Titanyum vs Deep Cool Tesseract SW

TheRebeliousTR

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2014
Mesajlar
369
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi hangisinin soğutması daha iyi ?
Tesseract incelemesini okudum. İyi fiyatlı bir kasa. Sizce önden 2 fanlı yandan hiç fanı olmayan Kendomen mi? Yoksa önden 1 fanı ve yandan 2 fanlı Tesseract mı? İkisininde egzos fanı eşit.
Yaklaşık 1 ay sonra sistem toplayacağım şimdiden kasayı belirlemek istiyorum. 2 ay sonra içini ekran kartı olmadan doldurup 3 ay sonra da ekran kartı ile tamamlayacağım.
 
Son düzenleme:
Bende saten tasarımı yüzünden Tesseract ı sevdim. Ama kendomen 5 fanla geliyor fakat görünümü hoş değil. Çok kararsız kaldım.
 
Yetmezse kendin takabilirsin. Eğer ekran kartın MSİ ise kırmızı ledli fanlarla değiştir derim. Çok şık olur.
Daha sistem yokki :( . Ben sistemi birkaç ay içinde tamamlayacağım. Biliyorsunuz dolar yükselişte. İlk kasa ve psu alacağım 2. ay ram anakart ve işlemci alıp 3. Ay ekran kartı hdd ve cpu soğutucu alacağım.
 
Bu arada google amcaya kendomen incelemesi diye yazmıştım ama hiçbir şey bulamamıştım. Youtube'a arattım yabancı ve doğru düzgün olmayan videolar buldum. Şimdi altta gördüm.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/deep-cool-kendomen-detaylı-İnceleme.200432/

@poseydonsss sağ olsun resimler bi nevi daha çok şey anlattı. Kasa gerçekten çok çirkin.
Tabi bu bir zevk meselesi. Bu yüzden kendomen i aklımdan sildim. Peki başka 100 - 200 tl
arası şık ve serin kasa önerebilir misiniz? (Z3 plus ı biliyorum)
 
http://www.teknofukara.com.tr/Products-19686-corsair-carbide-series-200r-cc-9011023-ww-psu-yok-mid-tower-oyuncu-kasasi-black-edition-totally-mesh-siyah.html Çok iyi sağlam kasadır. Daha ucuza bulabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı