Deep Freeze must be disabled before any Install/Uninstall can proceed

Mad Men

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1 ay önce deep freeze'yi indirmiştim. Devre dışı olarak bilgisayarda görünüyordu bir sıkıntı yoktu. bir hafta önce C diskinde çok indirilip silinmiş programlar vardı baya düzensizdi, bende boş olanları sileyim dedim. Faronincs adlı dosya da silinmiş arada ve bilgisayarın sağ alt tarafında üstünde çarpı olan deep freeze bir daha ki açılışta yoktu. Ben en son devre dışı bırakmıştım ama şu an deep freeze devrede ve gözükmüyor. Ona dair tek bir şey yok ama bilgisayar açılıp kapandığında aynı. Sadece C de ''persis0.dsk'' adlı bir silinmeyen dosya var. Büyüklüğü 1 GB. UnLocker ve Exporlerxp ile silmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum. Hata şöyle: ''Dosya system üzerinden açık olduğundan bu eylem gerçekleştirelemiyor'' Görev yöneticisinede baktım, bir şey yok..

Deep freeze tekrar indirip kurmak benimde aklıma geldi ama bu hatayla karşılaşıyorum; ''Deep Freeze Standard must be disabled before any Install/Uninstall can proceed.''

Acaba format dışında evde yapılabilecek başka bir çözüm yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı