Deep Web'den virüs bulaşmış mıdır?

Arkadaşlar selam. Yaptığımın aptallık olduğunu ben de biliyorum, söylemenize gerek bile yok.
Bugün Tor Browser'dan Deep Web'in arayüzüne girdim, yani giriş yapma ekranında kaldım. Geri çıktım ve virüs belirtisi yok ama yine de sorayım dedim, virüs bulaşmış mıdır?
Merak etmeyin hocam pek bir şey olmaz ama siz yine de bir Kaspersky ile tam tarama yapın ve pek oralara bir daha girmeyin. Meraktan dolayı sizi kaybetmeyelim :D.

Arkadaşlar selam. Yaptığımın aptallık olduğunu ben de biliyorum, söylemenize gerek bile yok.
Bugün Tor Browser'dan Deep Web'in arayüzüne girdim, yani giriş yapma ekranında kaldım. Geri çıktım ve virüs belirtisi yok ama yine de sorayım dedim, virüs bulaşmış mıdır?

Deep web veya Dark web normal tarayıcılardan girilemeyen sitelerdir eğer Tor Browser'den girdiyseniz sıkıntı çıkarma ihtimali var diye biliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bakmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı