Hd6850
Hectopat
- Makaleler
- 2
Alp hocam, ben 2 gün oyalamıştınız sinirlenmem normaldi.
Size baştan kesin olmadığını söylemiştim.
Alp hocam, ben 2 gün oyalamıştınız sinirlenmem normaldi.
Hocam kapı çalıyor şu an, açmalı mıyım(?)Virüs var mı bilmem ama FBI her an odanı basabilir![]()
Fbı open the door.
Merak etmeyin hocam pek bir şey olmaz ama siz yine de bir Kaspersky ile tam tarama yapın ve pek oralara bir daha girmeyin. Meraktan dolayı sizi kaybetmeyelimArkadaşlar selam. Yaptığımın aptallık olduğunu ben de biliyorum, söylemenize gerek bile yok.
Bugün Tor Browser'dan Deep Web'in arayüzüne girdim, yani giriş yapma ekranında kaldım. Geri çıktım ve virüs belirtisi yok ama yine de sorayım dedim, virüs bulaşmış mıdır?
Aras kargodur, aç.Hocam kapı çalıyor şu an, açmalı mıyım?
Haklısınız vallahi hocam diyecek hiçbir şeyim yok. Merak işte..Bilmediğiniz yerlere bilginiz yok ise neden giriyorsunuz?
Virüs olup olmadığını tam bilemeyiz. İyi bir AV ile tarama yapın.
Hocam kapı çalıyor şu an, açmalı mıyım?
Siz emin olmak için Kaspersky ile tarama yapın.Haklısınız vallahi hocam diyecek hiçbir şeyim yok. Merak işte..
Arkadaşlar selam. Yaptığımın aptallık olduğunu ben de biliyorum, söylemenize gerek bile yok.
Bugün Tor Browser'dan Deep Web'in arayüzüne girdim, yani giriş yapma ekranında kaldım. Geri çıktım ve virüs belirtisi yok ama yine de sorayım dedim, virüs bulaşmış mıdır?
Siz emin olmak için Kaspersky ile tarama yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.