- Makaleler
- 2
Yalan söylemiyorum senin de konu içerisindeki bilgisiz mesajlarını gördük ve kahkaha attık forum olarak sus istersen daha fazla rezil etme kendini.
Ne chati? Yoksa yoksa?
Yalan söylemiyorum senin de konu içerisindeki bilgisiz mesajlarını gördük ve kahkaha attık forum olarak sus istersen daha fazla rezil etme kendini.
Hocam sanmıyorum çünkü girebileceğiniz maksimum yer belli. Ama siz beladan uzak durun.
Geçenlerde bir arkadaş başka forumlara atıfta bulunarak kilitlelerinin çok küçük olduğundan, gereksiz ve yanlış bilgiler verdiğinden bahsetmişti. Technopat'ta insanların yeterli kalifiye de olduklarını düşünüyorum ve karşıdaki insana teknik dil ile sorunlarının çözülmesini sağlanıyor ama bu konu hakkındaki girdilere bakmak daha gidilecek çok yolun olduğunun kanıtı. Birisi deep Web'e girersem anakartımı yakarlar mı diyor diğeri 3. katmandan sonrasını göremezsin diyor ilginç. Moderetörler aklına konuyu kapatmak gelmiyor mu? Anlamıyorum.
Meraklısına:Deep Web ve Dark Web(tabii o zamanlar siz yoktunuz)![]()
Girince haber ver bizde girelim, malzeme falan buluruz belki.
Yasal olmayan yollar ile, bilgisayar parçası buluruz demiş.Neyi ima ediyorsun açık konuşssana.
Yasal olmayan yollar ile, bilgisayar parçası buluruz demiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.