Deepcool AK400 alınır mı?

Eutr61

Megapat
Bu soğutucu hakkında Türkçe hiçbir yorum bulamadım.
SE-224XT almayı düşünüyordum ama bu soğutucunun kurulumu daha kolaymış. Ayrıca macun sürülü geliyormuş.

Alınır hocam. Ekstra bu ürünü de önerebilirim size.
Markasına bakmayın soğutucu bloğu ve bakır borularıyla gerçekten soğutuyor. Fanlarının CFM değeri kötü ama soğutma başarısı mükemmel.

Alınır hocam. Ekstra bu ürünü de önerebilirim size.
Markasına bakmayın soğutucu bloğu ve bakır borularıyla gerçekten soğutuyor. Fanlarının CFM değeri kötü ama soğutma başarısı mükemmel.
Hocam bu soğutucuyu alsam. Fanı bununla değiştirsem nasıl olur?

Ben R5 1600X işlemcide Aerocool Verkho2 kullanıyorum 55 dereceyi geçmiyor. 4 sene oldu sıkıntısız. Hele fan değiştireceğim diyorsan AK400'e o kadar para dökme derim.

Ben R5 1600X işlemcide Aerocool Verkho2 kullanıyorum 55 dereceyi geçmiyor. 4 sene oldu sıkıntısız. Hele fan değiştireceğim diyorsan AK400'e o kadar para dökme derim.
Fanı kesin değişecek. AK400'de alsam değişecek çünkü fanın siparişini çoktan geçtim elime ulaşmasını bekliyorum. Elimde böyle bir fan varken de kullanmamak saçma olur. O yüzden Gametech soğutucuya yöneldim 6 bakır borusu olduğundan dolayı. Üzerindeki fanın hiç bir önemi yok benim alacağım soğutucuların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı