Çözüldü DeepCool AK400 Digital 120 mm kule tipi soğutucunun LED kablolarını boşta bırakmada sakınca var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANILTEK

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda DeepCool AK400 Digital 120 mm kule tipi soğutucu alıp monte ettim. Ama monte ederken anakart üzerinde CPU fan ve USB kabloları için yer varken RGB kabloları için yoktu, bu yüzden ben de açıkta bıraktım. Yaptığım ölçümde işlemci boşta 35-45 derece arasında çalışıyordu. Yani kabloları boşta bırakmanın LED ekran harici bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, yakın zamanda DeepCool AK400 digital 120 mm kule tipi soğutucu alıp monte ettim. Ama monte ederken anakart üzerinde CPU fan ve USB kabloları için yer varken RGB kabloları için yoktu, bu yüzden ben de açıkta bıraktım. Yaptığım ölçümde işlemci boşta 35-45 derece arasında çalışıyordu. Yani kabloları boşta bırakmanın LED ekran harici bir sıkıntısı olur mu?

LED kablosunu boşta bırakmanın zararı olmaz.
Merhaba, yakın zamanda DeepCool AK400 digital 120 mm kule tipi soğutucu alıp monte ettim. Ama monte ederken anakart üzerinde CPU fan ve USB kabloları için yer varken RGB kabloları için yoktu, bu yüzden ben de açıkta bıraktım. Yaptığım ölçümde işlemci boşta 35-45 derece arasında çalışıyordu. Yani kabloları boşta bırakmanın LED ekran harici bir sıkıntısı olur mu?

LED kablosunu boşta bırakmanın zararı olmaz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı