Elektronik DeepCool CC560 1.699 TL

370mm olmasa da, çoğu 3 fanlı kartı sığdırabilecek, markasız, Full mesh kasalar var ve daha ucuz.

Berbat bir hava akışına tekabül ediyor yani. Foruma başladığımdan beri, ısrarla savunulduğunu gördüğüm en saçma ürün bu olabilir. Alınmaması, önerilmemesi gerek.

İs 360mm sivi sogutmaya da bakiyor. Mesh tam olmadiktan sonra pek şey degil, ama 360mm sivi destegi var yani. İcerisine konan seyler ust duzey degilse bu hava akisinin cok da problem olacagini.

Güzel kasa ama çok ses yapıyor. 1300RPM de çalışmak zorunda, 1300RPM altında olunca fanların ledleri yanıp sönüyor.

İs 360mm sivi sogutmaya da bakiyor. Mesh tam olmadiktan sonra pek şey degil, ama 360mm sivi destegi var yani. İcerisine konan seyler ust duzey degilse bu hava akisinin cok da problem olacagini.
Güzel hocam, sizce 360mm sıvı soğutma gereken işlemcisi olan biri, bunu mu alır? Ayrıca amaç oyunsa, Intel'in bazı işlemcileri hariç, hiçbir işlemciye gerekmiyor sıvı soğutma. 14900KF alan adamın kasası da bu olmaz sanırım. Alt-orta sınıfa hitap ediyor ama mantığı yok alt-orta sınıf için. İyi sosyaller.

Güzel hocam, sizce 360mm sıvı soğutma gereken işlemcisi olan biri, bunu mu alır? Ayrıca amaç oyunsa, Intel'in bazı işlemcileri hariç, hiçbir işlemciye gerekmiyor sıvı soğutma. 14900KF alan adamın kasası da bu olmaz sanırım. Alt-orta sınıfa hitap ediyor ama mantığı yok alt-orta sınıf için. İyi sosyaller.

Desteklere gore fiyat belirlemek lazim. Bu kasa, 370mm devasa GPU uzunluk destegi, 360mm sivi destegi sunuyor. Ayni fiyatta olan ve attigim kasa 300mm GPU uzunlugu. Tam ayni fiyatta bu destekli kasa varsa at, onu onereyim.

İs sivi sogutma degilse de CPU sogutucusu destegi de guzel.

Kasa tam mesh degil, ama destekleri guzel. Onu demek istiyorum. Tam mesh olmadigindan hava akisi kotu olabilir.

Desteklere gore fiyat belirlemek lazim. Bu kasa, 370mm devasa GPU uzunluk destegi, 360mm sivi destegi sunuyor. Ayni fiyatta olan ve attigim kasa 300mm GPU uzunlugu. Tam ayni fiyatta bu destekli kasa varsa at, onu onereyim.

İs sivi sogutma degilse de CPU sogutucusu destegi de guzel.

Kasa tam mesh degil, ama destekleri guzel. Onu demek istiyorum. Tam mesh olmadigindan hava akisi kotu olabilir.
Hocam tamam o destek var ama o destek yâr olmuyor kullanıcıya. Ne önemi var?
Bu var. 340mm destekli. Tam mesh olması zorunlu değilse;
Bu var daha ucuza. Yine yarı mesh ve desteği 365mm aynı zamanda çok ucuz.

Hocam tamam o destek var ama o destek yâr olmuyor kullanıcıya. Ne önemi var?
Bu var. 340mm destekli. Tam mesh olması zorunlu değilse;
Bu var daha ucuza. Yine yarı mesh ve desteği 365mm aynı zamanda çok ucuz.

Neden yar olmuyor? Taksa, takilir. Adam 5600'a 360mm takacaksa mesela o kasayla takabilir. Attigin kasalarin GPU uzunlugu guzel, ama sivi desteklerini goremedim, CPU sogutucu destegi de lazim.

Kasa muhabbeti dönmüş fazlasıyla, şunu söyleyeyim. XFX gibi geniş kartı sığdırıyor tamam ama başka bir şeyi yok. Bende beyazı var. ARGB veya RGB zannederek aldım. Pişmanım. Duruyor köşede. 15 gün kullandım ya da kullanmadım. Zoko vardı bende 330mm üstü sığmadığı için gidip yeni kasa aldım. 1050TL zoko RGB veya ARGB alırım. Serin serin kullanırım. Eski zoko kasamdan memnunum ayrıca.

Neden yar olmuyor? Taksa, takilir. Adam 5600'a 360mm takacaksa mesela o kasayla takabilir. Attigin kasalarin GPU uzunlugu guzel, ama sivi desteklerini goremedim, CPU sogutucu destegi de lazim.
Spekülasyon yapıyorsun hoca. Kimse kullanmaz 1-1,5K'lık kasayla 370mm'lik ekran kartı ve 360mm sıvı soğutmalı sistemi. Kimseye hitap etmiyor bu kasa bu yüzden. Doğru düzgün bir 360mm'lik soğutmanın fiyatı 4K'dan başlıyor ama kullandığı kasa 1,5K değerinde olacak dediğinize göre. Ekran kartı konusuna hiç girmiyorum bile. Hitap edilen bir kitle yok ve bu kasanın hiçbir anlamı da yok. Önerilmesi için bir sebepte yok. Işıkları da sadece mavi yanıyor. Bunu da eklemeden geçmeyelim.

Spekülasyon yapıyorsun hoca. Kimse kullanmaz 1-1, 5K'lık kasayla 370Mm'lik ekran kartı ve 360mm sıvı soğutmalı sistemi. Kimseye hitap etmiyor bu kasa bu yüzden. Doğru düzgün bir 360Mm'lik soğutmanın fiyatı 4K'den başlıyor ama kullandığı kasa 1, 5K değerinde olacak dediğinize göre. Ekran kartı konusuna hiç girmiyorum bile. Hitap edilen bir kitle yok ve bu kasanın hiçbir anlamı da yok. Önerilmesi için bir sebepte yok. Işıkları da sadece mavi yanıyor. Bunu da eklemeden geçmeyelim.

Bu kasanin onundeki ortasindaki paneli sokelim, sen de kurtul, ben de kurtulayim. Bu mu yani tek problem? Dogru, 360mm sivi takacak adam ve 3 fanli, uzun ekran karti takacak adamlar pek bu kasayi kullanmazlar, ama bütçe buna yetiyor da olabilir, kisitli bütçe asmadan toplamalar var mesela, atilir ona bu. Sonradan degistiririm der daha iyi hava akisi icin. Zaten bu konuyu indirim var diye açtım, son 1 ay icerisinde en ucuz fiyat gozukuyor.

Arkadaşlar DeepCool iyi bir marka. 500 lira fazlayı o markaya veriyorsunuz. Ayrıca bu kasa mesh olmasa da ön panelin sağından ve solundan hava alıyor. Zoko'yla mukayese edilecek tarafı yok. Destekleri de iyi bahsedildiği gibi. Üst arka alt mesh. Bu fiyatta kötülenemez kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı