DeepCool CC560 ön fanları nasıl çalıştırılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Geçenlerde konu açmıştım önerilere dayanarak bu kasayı aldım ama aşırı karışık çıktı kasa. Şimdi arkadaşlar bu kasaya sahip olanlar bilir kablolar birbirine tren gibi sıralanmış uç uca şekilde gelir. Olması gerektiği gibi bazıları erkek bazıları dişi kablolar ama arada 2 pinli kablolarda var. Orada da kafam bayağı karıştı.

Ben hepsini birbirine bağladım @Miraç Gürbüz hocamın dediği gibi, SATA'dan güç verdim ama olmadı. Egzoz fanını da birleştirdim ön fanlarla ama yine olmadı. Sonra egzoz fanını SYS_FAN kısmına bağladığım için bir o çalıştı. Derdim bu şekilde yardım edin bir hevesle topladığım PC çok ısınıyor diye korkarak açamıyorum bile ne yapmam gerektiğini adım adım varsa video linki veya fotoğraf atın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

@Miraç Gürbüz
@Gjea
@Şayir

@CYBER SHADOW

Son düzenleme:
ben egzos fanını sys fana takmıştım o diğer 3 lü var ya onun için çoklaştırıcı mı ne o zımbırtıyı aldım. ancak öyle çalıştırabildim ön fanları.

ben egzos fanını sys fana takmıştım o diğer 3 lü var ya onun için çoklaştırıcı mı ne o zımbırtıyı aldım. ancak öyle çalıştırabildim ön fanları.
Kimse bu kasaya ayrıyeten ARGB veya RBG kontrolcüsü alıp renk değişiyor mu diye kontrol etmemiş sanırım!

Ben egzoz fanını SYS fana takmıştım o diğer 3'lü var ya onun için çoklaştırıcı mı ne o zımbırtıyı aldım. Ancak öyle çalıştırabildim ön fanları.

Çok aşırı saçma değil mi? Biz niye ekstra şeyler alıyoruz ki.

Kimse bu kasaya ayrıyeten ARGB veya RBG kontrolcüsü alıp renk değişiyor mu diye kontrol etmemiş sanırım!
Kasamın arkasında tam attığınız fotoğraftaki gibi kontrolcü var hocam.

Değişmiyor hocam sanırım ama katılım 20 ekim 2013 mü?
Bende bir ihtimal şöyle düşündüm aynı kasaya 2 farklı ayar yapmışlar, CC560 ARGB olan modellerde PSU + ARGB Fan + Kasa + kontrolcü var diye düşündüm, diğerinde ise maliyeti kısmak için diğerlerini çıkarıp sadece fan ve kasayı bırakıp maksat satış sağlamak, sitesine baktığınızda 2 model var siyah ve beyaz zaten kafalar orda karışıyor birçok kişinin, çünkü elimdeki fan argb mi diye düşünmeye başlıyorsunuz

Ama galiba aynı kasa 2 farklı model var gibi duruyor Örnek;

Şu 3 videoya bakın kasa hakkında kafanız karışacak mı? 05:05 - 02:40 - 03:05
katılım 20 ekim 2013 mü?
Evet bu forum sitesini geç fark ettim bilseydim daha önceden kayıt olurdum bir de o zamanlar lisede hem çalışıp hem okuyor olduğumuz için bilgisayar, internet, teknoloji, fazla takip edemiyorduk Recep Baltaş'ın bu videosunu denk geldik den sonra takip etmeye başladım tabi yarım yamalak, hayat şartları

Kasamın arkasında tam attığınız fotoğraftaki gibi kontrolcü var hocam.
CC560 model mi kasanız? Evet ise fotoğraf atar mısınız? renk değiştirmeyi denediniz mi? değişiyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (59).jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

Kasam garantiydeydi hocam az önce geridönüş sağladılar kasanızda herhangi bir arıza yok diye. Sinerji'ye geri yolluyorlarmış birkaç gün içinde elime ulaşır geldiğinde bakacağım artık inşallah kurabilirim.

Senden bir ricam var kasan gelince bakar mısın? arkasındaki fan modeline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…