DeepCool CC560 fanları çalışmıyor

@@Miraç Gürbüz

Hocam benim de cg 560, ön de ki 3 fanın en altın da ki fanın LED'leri yanıyor ama dönmüyor nedendir? BIOS ayarı mı lazım?

@@Miraç Gürbüz

Hocam benim de cg 560 önde ki 3 fanın en altın da ki fanın LED'leri yanıyor ama dönmüyor nedendir? BIOS ayarı mı lazım?

Dönmüyorsa kablolaması yanlış olmuştur BIOS'la ilgisi yok ben ilk kurduğumda yapamamıştım kasanın 2 tarafındaki panelleri aç kablolamayı düzgün yap düzelir.

Üstad ev taşıma işleriyle uğraştığımdan henüz bakamadım. Malzeme de bugün geldi zaten. Muhtelemen haftaya bakıp yazarım.

üstad halletim. öndeki 3 fan da çalışıyor. RDR2 felan oynarken GPU max sıcaklığı 55 60 arası :d çok iyi oldu bu teşekkürler yardımların için.
Hocam selam bende aynı kabloyu aldım ve taktım öndeki üst ve en alttaki çalışıyor ortadaki ve arkadaki çalışmıyor bı tetikleme oluyor ama gücünü alamıyor heralde nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz

Hocam selam bende aynı kabloyu aldım ve taktım öndeki üst ve en alttaki çalışıyor ortadaki ve arkadaki çalışmıyor bı tetikleme oluyor ama gücünü alamıyor heralde nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz
Hocam fanlardan gelen kabloları takip et hepsini çoklayıcıya tak daha sonra çoklayıcıdan bir adet uç SYS_FAN girişine takılacak. Kontrolcüden gelen sata kablosuda herhangi bir PSU'dan gelen dişi sata kablosuna takılacak.

Nasil olmuyor ? O coklayicilarin uclarini bu zimbirtilara takip psu dan gelen kabloya taktin mi ? 3 unu de ayri psu girislerine takacaksin ama

Arkadakini zaten sys fan diye bir sey var anakartta ona tak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı