DeepCool CH560 kasa alınır mı?

Yaklaşık 2 hafta önce aldım 3. haftasını dolduracak gayet memnunum. İnanılmaz sessiz ve serin. YouTube'da bayağı bir incelemeleri de var. PSU'nun da başka bir konuda iyi olduğunu söylemişlerdi. Ancak PSU konusunda daha bilgili olan arkadaşlar daha detaylı bilgiler sunabilir. Ben hava akışı, sessizlik ve kasa serinliği olarak almanı tavsiye ederim.

Hala memnun musunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala memnun musunuz hocam?

Ben önermem. PSU E tier seviyesinde. Pf serisi DeepCool'un alt modelleridir. Sorun çıkarmasıyla alakalı forumda konular görmüştüm. DeepCool PSU için PQ modellerini öneririm
Desktop Screenshot 2024.08.12 - 18.38.14.82.png
.

Ben önermem. PSU'e tier seviyesinde. Pf serisi DeepCool'un alt modelleridir. Sorun çıkarmasıyla alakalı forumda konular görmüştüm. DeepCool PSU için pq modellerini öneririmEki Görüntüle 2282860.

Hocam pq modeli olan Sinerji'de yok sanırım şu an diğer sitede de biraz uçuk fiyatı. Şu anki FSP PSUm'da sorun olduğu için PSU arayışındayım.

Hocam pq modeli olan Sinerji'de yok sanırım şu an diğer sitede de biraz uçuk fiyatı. Şu anki FSP PSUm'da sorun olduğu için PSU arayışındayım.

Hocam PSU hakkında bilgi iseniz birkaç soru sormak isterim.

Bildiğim kadarıyla cevaplarım hocam.

Hocam şu anki güç kaynağımi fanı aşağı bakacak şekilde montaj edince böyle bir ses geliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ama fan yukarı bakınca bu ses kesiliyor.

Hocam şu anki güç kaynağımi fanı aşağı bakacak şekilde montaj edince böyle bir ses geliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ama fan yukarı bakınca bu ses kesiliyor.

Fana kablo geliyor gibi geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı