DeepCool CH560 kasa alınır mı?

Dün akşam kontrol ettiğimde hiçbir şey göremedim hocam değen. Ama dediğim gibi fanı yukarı bakarken çalışırken 0 ses.

Kablo ile alakalı bence. Bilgisayarcıya götürebilirsiniz. PSU fanına kablo değiyor deyin onu çıkartmasını söyle. PSU bozuk yenisini vereyim falan diye söyleyebilir güvenmeyin. PSU'da sorun var diye giderseniz yenisini vermek ister. Dediğim gibi yapın.

Ben önermem. PSU E tier seviyesinde. Pf serisi DeepCool'un alt modelleridir. Sorun çıkarmasıyla alakalı forumda konular görmüştüm. DeepCool PSU için PQ modellerini öneririmEki Görüntüle 2282860.
İçindeki PSU PF serisi değil PN serisi orta modeli yani ve Corsair RM850e gold'dan daha iyi veya MSI Mag A850 ile aşşağı yukarı aynı kalite bir model.

Kablo ile alakalı bence. Bilgisayarcıya götürebilirsiniz. PSU fanına kablo değiyor deyin onu çıkartmasını söyle. PSU bozuk yenisini vereyim falan diye söyleyebilir güvenmeyin. PSU'da sorun var diye giderseniz yenisini vermek ister. Dediğim gibi yapın.

Garantiden çıkar diye korkuyorum açıkçası.

İçindeki PSU pf serisi değil pn serisi orta modeli yani ve Corsair RM850e Gold'dan daha iyi veya MSI MAG A850 ile aşağı yukarı aynı kalite bir model.

Hocam şimdi içerisinde ki PSU iyi mi diyorsunuz yani arkadaş kötü dediği için MSI MAG750 GL almayı düşünüyordum.

Garantiden çıkar diye korkuyorum açıkçası.

Hocam şimdi içerisinde ki PSU iyi mi diyorsunuz yani arkadaş kötü dediği için MSI MAG750 GL almayı düşünüyordum.

İçindeki PSU iyi DeepCool isimlendirmeyi berbat yaptığı için yanlış görmüşüm. CC560 CH560 bir harf farklı. B tier psu var içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı