DeepCool CH560 kasa alınır mı?

O kasaya 4090 bile takarsın hem hava sirkülasyonu çok iyi hem de büyük. Üst paneli de 360mm sıvı soğutma destekliyor ve kendi fan kontrolcüsü ile geliyor.

Kasayı da değiştirmek istiyordum hocam zaten daha iyi bir modelle iyi olur böylelikle. Ama FSP sağ olsun artık hiçbir PSU'ya güvenemiyorum bu sorunlarından dolayı.

MSI MAG A750GL'den iyi. MSI MAG 850GL alınırdı fakat fiyatı pahalı. Kasa şeklinde alacaksanız bununla birlikte alın.

850GL ile DeepCool arasında 1000 TL fark var hocam ek olarak DeepCool kasayla birlikte geliyor zaten kasayı da değiştirmek istiyordum.

@DMN @bluerr şöyle bir video buldum umarım bu sorunlara denk gelmem çünkü son 1 aydır FSP PSU ile uğraşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı da değiştirmek istiyordum hocam zaten daha iyi bir modelle iyi olur böylelikle. Ama FSP sağ olsun artık hiçbir PSU'ya güvenemiyorum bu sorunlarından dolayı.

850GL ile DeepCool arasında 1000 TL fark var hocam ek olarak DeepCool kasayla birlikte geliyor zaten kasayı da değiştirmek istiyordum.

@DMN @bluerr şöyle bir video buldum umarım bu sorunlara denk gelmem çünkü son 1 aydır FSP PSU ile uğraşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacağın ürün istersen dünyanın en pahalı ürünü olsun gene bile sorunla karşı karşıya gelme ihtimalin var. O yüzden kaliteli bir ürün aldığına eminsen okadar başıma bir şey gelecek ürününüm arzalı gelecek diye takma.

Ayrıca internette alacağın bir üründe kötü deneyim yaşamamış insan bulmama ihtimalin 0. Kafaya bukadar takarsan hiçbir şey satın alamazsın.

Alacağın ürün istersen dünyanın en pahalı ürünü olsun gene bile sorunla karşı karşıya gelme ihtimalin var. O yüzden kaliteli bir ürün aldığına eminsen o kadar başıma bir şey gelecek ürününüm arızalı gelecek diye takma.

Ayrıca internette alacağın bir üründe kötü deneyim yaşamamış insan bulmama ihtimalin 0. kafaya bu kadar takarsan hiçbir şey satın alamazsın.

Haklısınız hocam ama dediğim gibi yaklaşık 1 aydır şu anki güç kaynağım çok uğraştırdığı için şüpheli yaklaşıyorum. Ek olarak konu açmadan ben ürünün siparişini vermeyi düşünüyorum yarın. Yukarıda arkadaşta zaten MSI MAG A750GL'den daha iyi olduğunu söyledi içerisinde ki PSU'nun 1500 TL farkla hem kasa hem PSU sahibi olmuş olacağım.

Hala memnun musunuz hocam?
Mayıs'da aldım hala memnunum en ufak bir problemle karşılaşmadım lakin bu senin karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor. Burada yanlış bakıp daha sonra "aaa yanlış bakmışım, şirket çok kötü isimlendiriyor" deyip şirkete de kendi dikkat etmeme hatasını yansıtmak tuhaf. Arkadaşı da sadece komik buluyorum :)

Forum üzerinde bu PSU ve kasa ile alakalı uzun bir diyalog var oradan da bakabilirsin. High Power öneren arkadaşın önerdiği PSU'yu zamanında kullandım ve aldığım ilk gün PSU bağırıyordu mesela. Şimdi ben kalkıp "sözde" üst tierda olan bir PSU serisine çöp gibi diyebilirim mesela. @DMN 'nin dediği gibi herkes de aynı tecrübeyi gösterecek diye bir kaide yok ama High Power'ı alırken araştırmamıştım sonrasında herkesin bu tarz problemler yaşadığını gördüm.

Ben şahsen DeepCool kasadan da memnunum şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım. Önündeki toz filtresi ve solundaki toz filtresi muazzam iş yapıyor. Temizlemesi de çok basit. Thermalright soğutucu ile kullandığım değerler de burada.

Edit: PSU Tier list'den bakıp ki yanlış bakmış bu arada haha ardından tier list'te bile olmayan bir PSU önermekte çok mantıklı hareket. Bu forumda örnek veriyorum: sistem tavsiyelerinde hazır sistemlerde x anakartı çok güzel bu anakartı al işini görür (bu sırada anakartın üstünde kayda değer bir soğutma yok) diyen insanlar olduğu sürece bu tarz PSU yorumların olması da şaşırtmıyor.

Mayıs'da aldım hala memnunum en ufak bir problemle karşılaşmadım lakin bu senin karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor. Burada yanlış bakıp daha sonra "aaa yanlış bakmışım, şirket çok kötü isimlendiriyor" deyip şirkete de kendi dikkat etmeme hatasını yansıtmak tuhaf. Arkadaşı da sadece komik buluyorum :)

Forum üzerinde bu PSU ve kasa ile alakalı uzun bir diyalog var oradan da bakabilirsin. High Power öneren arkadaşın önerdiği PSU'yu zamanında kullandım ve aldığım ilk gün PSU bağırıyordu mesela. Şimdi ben kalkıp "sözde" üst tierda olan bir PSU serisine çöp gibi diyebilirim mesela. @DMN 'nin dediği gibi herkes de aynı tecrübeyi gösterecek diye bir kaide yok ama High Power'ı alırken araştırmamıştım sonrasında herkesin bu tarz problemler yaşadığını gördüm.

Ben şahsen DeepCool kasadan da memnunum şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım. Önündeki toz filtresi ve solundaki toz filtresi muazzam iş yapıyor. Temizlemesi de çok basit. Thermalright soğutucu ile kullandığım değerler de burada.

Edit: PSU Tier list'den bakıp ki yanlış bakmış bu arada haha ardından tier list'te bile olmayan bir PSU önermekte çok mantıklı hareket. Bu forumda örnek veriyorum: sistem tavsiyelerinde hazır sistemlerde x anakartı çok güzel bu anakartı al işini görür (bu sırada anakartın üstünde kayda değer bir soğutma yok) diyen insanlar olduğu sürece bu tarz PSU yorumların olması da şaşırtmıyor.
Yanlış gördüğümü belirtmiş olduğum halde böyle saçma sapan yorumlar geliyor ya gerçekten kopuyorum. Ha bu arada deepcool düzgün isimlendirme yapamıyor diye ben suçlu olmuyorum. CC560, CC560 V2, CC560 ARGBV2, CH560 ve CH560 DIGITAL isimlendirmelere baktın mı hiç? bir tane harf segment değiştiriyor. Bu firmanın isimlendirmeyi kötü yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. Aynısını sıvı soğutmalar içinde yaptılar. LE520,LS520,LS520S VE LT520 gibi saçma sapan isimlendirmeleri var. Güç kaynağı tier listte olmayabilir çok normal çünkü her modeli inceleyemezler. 10000 tane ürün hangi birine bakıcaklar? Ürün 12v kanalından kayıpsız 750w veriyor. Diğer firmaların yaptıkları 3-4 tane zorunlu koyalım yeter kafasında düşünmeyip korumaları eksik etmemişler. Kendi kendine anakart üstünde soğutma yok vs diye saçmalamışsın iyi önerende kötü önerende olacak tabi. Her forumda olan şeyler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mayıs'da aldım hala memnunum en ufak bir problemle karşılaşmadım lakin bu senin karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor. Burada yanlış bakıp daha sonra "AAA yanlış bakmışım, şirket çok kötü isimlendiriyor" deyip şirkete de kendi dikkat etmeme hatasını yansıtmak tuhaf. Arkadaşı da sadece komik buluyorum :)

Forum üzerinde bu PSU ve kasa ile alakalı uzun bir diyalog var oradan da bakabilirsin. High Power öneren arkadaşın önerdiği PSU'yu zamanında kullandım ve aldığım ilk gün PSU bağırıyordu mesela. Şimdi ben kalkıp "sözde" üst tierda olan bir PSU serisine çöp gibi diyebilirim mesela. @DMN'nin dediği gibi herkes de aynı tecrübeyi gösterecek diye bir kaide yok ama High Power'ı alırken araştırmamıştım sonrasında herkesin bu tarz problemler yaşadığını gördüm.

Edit: PSU tier List'den bakıp ki yanlış bakmış bu arada haha ardından tier List'te bile olmayan bir PSU önermekte çok mantıklı hareket. Bu forumda örnek veriyorum: Sistem tavsiyelerinde hazır sistemlerde X anakartı çok güzel bu anakartı al işini görür (bu sırada anakartın üstünde kayda değer bir soğutma yok) diyen insanlar olduğu sürece bu tarz PSU yorumların olması da şaşırtmıyor.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

Rica ederim, umarım yardımcı olmuştur.
Yanlış gördüğümü belirtmiş olduğum halde böyle saçma sapan yorumlar geliyor ya gerçekten kopuyorum. Ha bu arada deepcool düzgün isimlendirme yapamıyor diye ben suçlu olmuyorum. CC560, CC560 V2, CC560 ARGBV2, CH560 ve CH560 DIGITAL isimlendirmelere baktın mı hiç? bir tane harf segment değiştiriyor. Bu firmanın isimlendirmeyi kötü yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. Aynısını sıvı soğutmalar içinde yaptılar. LE520,LS520,LS520S VE LT520 gibi saçma sapan isimlendirmeleri var. Güç kaynağı tier listte olmayabilir çok normal çünkü her modeli inceleyemezler. 10000 tane ürün hangi birine bakıcaklar? Ürün 12v kanalından kayıpsız 750w veriyor. Diğer firmaların yaptıkları 3-4 tane zorunlu koyalım yeter kafasında düşünmeyip korumaları eksik etmemişler. Kendi kendine anakart üstünde soğutma yok vs diye saçmalamışsın iyi önerende kötü önerende olacak tabi. Her forumda olan şeyler bunlar.
Ben PSU'nun 12v kanalından 750w vermesine bir şey demedim. Ürün bana geldiğinde fanın bağırdığını söyledim. Ürünün teknik özellikleriyle alakalı en ufak bir negatif yorumum yok. Orada belirttiğim kişisel tecrübe ile yaşanılan durum ve DMN'nin yaptığı yorumlar ile alakalı... Sen kalkıp niye böyle bir teknik özellik anlatma girişiminde bulundun? Tuhaf.

Gerçekten farklı bir insansın üstüne üstelik beni tanımadan hakkımda hiçbir bilgiye sahip olmadan sabahtan akşama kadar LoL oyna mesajını da moderatöre bildirince düzeltme yapıldı. Hangimiz daha üzücü hayattayız belli oluyor bence. 2024'de foruma katılıp aramızda 10 yıl fark olması bence hangimizin hayatsızca LoL oynadığını da gösteriyor :) Şu hakaret dolu yorumun moderatör tarafından düzeltildikten sonra seni kaale bile almıyorum artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, umarım yardımcı olmuştur.

Ben PSU'nun 12v kanalından 750W vermesine bir şey demedim. Ürün bana geldiğinde fanın bağırdığını söyledim. Ürünün teknik özellikleriyle alakalı en ufak bir negatif yorumum yok. Orada belirttiğim kişisel tecrübe ile yaşanılan durum ve Dmn'nin yaptığı yorumlar ile alakalı... Sen kalkıp niye böyle bir teknik özellik anlatma girişiminde bulundun? Tuhaf.

Gerçekten farklı bir insansın üstüne üstelik beni tanımadan hakkımda hiçbir bilgiye sahip olmadan sabahtan akşama kadar LoL oyna mesajını da moderatöre bildirince düzeltme yapıldı. Hangimiz daha üzücü hayattayız belli oluyor bence. 2024'te foruma katılıp aramızda 10 yıl fark olması bence hangimizin hayatsızca LoL oynadığını da gösteriyor :) şu hakaret dolu yorumun moderatör tarafından düzeltildikten sonra seni kaale bile almıyorum artık.

Durduk yere laf atan sensin. Zaten ben yanlış gördüğümü söylemişim ve konu kapanmış. Kışkırtmaktan başka bir şey yaptığın yok. Hayatında görmediğin 2 kelime etmediğin birine tuhafsın farklısın vs saçma sapan şeyler yazmışsın. Durduk yere olay çıkartmandan değişik olduğun belliydi. Garipsin. Konuyu nereden nerelere çektin. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı