Mayıs'da aldım hala memnunum en ufak bir problemle karşılaşmadım lakin bu senin karşılaşmayacağın anlamına gelmiyor. Burada yanlış bakıp daha sonra "aaa yanlış bakmışım, şirket çok kötü isimlendiriyor" deyip şirkete de kendi dikkat etmeme hatasını yansıtmak tuhaf. Arkadaşı da sadece komik buluyorum
Forum üzerinde
bu PSU ve kasa ile alakalı uzun bir diyalog var oradan da bakabilirsin. High Power öneren arkadaşın önerdiği PSU'yu zamanında kullandım ve aldığım ilk gün PSU bağırıyordu mesela. Şimdi ben kalkıp "sözde" üst tierda olan bir PSU serisine çöp gibi diyebilirim mesela.
@DMN 'nin dediği gibi herkes de aynı tecrübeyi gösterecek diye bir kaide yok ama High Power'ı alırken araştırmamıştım sonrasında herkesin bu tarz problemler yaşadığını gördüm.
Ben şahsen DeepCool kasadan da memnunum şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım. Önündeki toz filtresi ve solundaki toz filtresi muazzam iş yapıyor. Temizlemesi de çok basit. Thermalright soğutucu ile kullandığım değerler de
burada.
Edit: PSU Tier list'den bakıp ki yanlış bakmış bu arada haha ardından tier list'te bile olmayan bir PSU önermekte çok mantıklı hareket. Bu forumda örnek veriyorum: sistem tavsiyelerinde hazır sistemlerde x anakartı çok güzel bu anakartı al işini görür (bu sırada anakartın üstünde kayda değer bir soğutma yok) diyen insanlar olduğu sürece bu tarz PSU yorumların olması da şaşırtmıyor.