DEEPCOOL Extra AM4 Bracket Kit Almak

Anyone

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ryzen bir sistem topluyorum. Parçaları taksit taksit gücümün yettiğince aldım anakart ve işlemci kaldı bir tek fakat daha önceden almış olduğum kasa Deep Cool GENOME WH-BL Sıvı Soğutmalı Mavi Helixli ATX Beyaz Kasa. Şimdi bu kasanın soğutma aparatı AMD için FM1/FM2/fm2+/am2/am2+/am3/am3+ şeklinde anakart bildigim kadarıyla Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AMD X370. Alırsam sıkıntı olmayacaktı. Soğutma AM4ve AM3 destekliyordu fakat ürünü alamadan geçici olarak temin edilemiyor durumda şu an. Aradığım kadarıyla amazondan getirtmek lazım heralde. TR'de bulamadım bir türlü. Şimdi AM4 anakart alsam mevcut kasanın içinden çıkan aparatı büyük ihtimal anakarta takamıcam. AM4 aparatı amazonda DEEPCOOL Extra AM4 Bracket Kit for CAPTAIN EX var fakat TR'ye gönderim yok. Bu aparatı bir şekilde temin ettiğimi farz edersek işlemcinin üstüne gelen sıvı soğutmanın vida yuvaları birbirini karşılayacak-mıdır? Acaba şimdi kalkıp kasanın kendi soğutması varken soğutmaya bir daha para vermek mantıksız olacak. Çare intel sistem gibi duruyor. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazondan şipariş ettim 3 gün sora Vatan Bilgisayar stoklarına geldi ürünü iptal etmeye çalıştım amazon dan ürünün yükleme için hazırlandığını ürünü teslim aldıktan sora geri iade yapabileceğimi söledir ben ürünün kargoyla ulaşmasını bekliyorum. Şans bizdeki de =)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı