Merhaba, az önce kasaya DeepCool FC120 3 fan ekledim ancak fanlar son devirde dönüyor hep MSI anakarta 4 pin SYS fan soketine bağladım. Bir de fan kutusundan çıkan 3 pin ARGB 4pin PWM'in birleştiği kabloda SATA da vardı, onu da bağladım. SATA'yı bağladım diye son devirde dönüyor olabilir mi? SATA'yı çıkarıp sadece anakarta 4 pin PWM mi bağlamam lazım?
Bu 3 fanın birleştiği bir 4 pin'i yani şu an SYS3 de kontrol edemediğim fanları pump fana takılıyor mu bildiğim kadarıyla sıvı soğutucu takılıyor buraya ama. Bir de bu BIOS'tan ayarladığımız şeye bakacağım şimdi ancak bundan önce de SYS3 de PWM ayarı yapabiliyordum önceki fana. Bir kontrol edeyim.
Bu 3 fanın birleştiği bir 4 pin'i yani şu an SYS3 de kontrol edemediğim fanları pump fana takılıyor mu bildiğim kadarıyla sıvı soğutucu takılıyor buraya ama. Bir de bu BIOS'tan ayarladığımız şeye bakacağım şimdi ancak bundan önce de SYS3 de PWM ayarı yapabiliyordum önceki fana. Bir kontrol edeyim.
Hocam eyvallah dediğiniz ayarı yaptım şu anda kontrol edebiliyorum. Hiç aklıma gelmezdi böyle bir sebebi olacağı vallahi. Teşekkür ederim.