Anakartınızın modeli ne ki?
Kardeşimin A320M anakartında bile 2 adet fan portu var. (kasa ve cpu fanı)
Kardeşimin A320M anakartında bile 2 adet fan portu var. (kasa ve cpu fanı)
Anakartınızın modeli ne ki?
Kardeşimin A320M anakartında bile 2 adet fan portu var. (Kasa ve CPU fanı)
O anakartta 2 tane fan portu var. Birisi kasa için diğeri CPU için.Gigabyte B450M S2H bütçem kısıtlı olduğu için bunu seçtim.
@QxyBaron çok basit çözümü var. Fan kontrolcü: Fan Kontrol 10 Kanal 4 Pin Fan Splitter Molex Power 10'lu 4Pin Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu işinize yarar mı?
O anakartta 2 tane fan portu var. Birisi kasa için diğeri CPU için.
Evet, sorunsuz kullanırsınız. Güç kaynağından güç alırsanız da fanlar sürekli tüm güçte çalışır. CPU fan dışında tüm fanları bağlayabilirsiniz.Evet olabilir powerimde 4 pin dişi çıkışı var bunun erkek girişine bağladığım takdirde diğer çıkışları sorunsuz kullanabilirim değil mi?
Evet, sorunsuz kullanırsınız. Güç kaynağından güç alırsanız da fanlar sürekli tüm güçte çalışır. CPU fan dışında tüm fanları bağlayabilirsiniz.
Mesajları beğenmek de bir teşekkürdürÇok teşekkür ederim yardımınız için bunu da listeye eklemem şart oldu![]()
Mesajları beğenmek de bir teşekkürdürkonunun asıl sorunu çözüldüyse raporlayabilirsiniz, bir başka bu soruyu soran kişiye de ön ayak olmuş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.