DeepCool LE520 - Prime B450M K ile uyumlu mu?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar arkadaşlar lafı uzatmayacağım çok acelem var. https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-le520-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-47821
Bu sıvı soğutucu ASUS Prime B450M K anakarta uyumlu mu? Ryzen 5 5600 kullanıyorum çok acil olduğu için kısa tuttum.
Ya da aldıktan sonra herhangi bir sorun yaşar mıyım kablolamasında VB.
Uyumlu evet. Kasanda 240mm radyatör desteği olmalı.

İstersen hava soğutma da alabilirsin. Hem biraz daha uygun hem daha uzun gider.

Uyumlu evet. Kasanda 240mm radyatör desteği olmalı.

İstersen hava soğutma da alabilirsin. Hem biraz daha uygun hem daha uzun gider.
Hava soğutmayı çok düşündüm ancak acelem olduğu için vaz geçtim çünkü kasaya sığmama gibi sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olmuş açıkçası kasama güvenmiyorum ve markasını tam olarak bilmiyorum. Ek olarak attığım linkte AM5 Yazıyor ama sorun çıkarmaz değil mi? Benim anakartım AM4 çünkü.

Hava soğutmayı çok düşündüm ancak acelem olduğu için vaz geçtim çünkü kasaya sığmama gibi sorunlarla karşılaşan arkadaşlar olmuş açıkçası kasama güvenmiyorum ve markasını tam olarak bilmiyorum. Ek olarak attığım linkte AM5 Yazıyor ama sorun çıkarmaz değil mi? Benim anakartım AM4 çünkü.
Kasa modelini öğrenmen lazım.

Kasa modelini öğrenmen lazım.

Bunun 4 Fanlı hali hocam bende ki aynısı yani görünüşü tıpa tıp bu.

@Jesus Wicked hocam yoruyorum sizi kusura bakmayin da biraz acelem var uyumlu olup olmadigini soyler misiniz lutfen/

Son düzenleme:

Bunun 4 Fanlı hali hocam bende ki aynısı yani görünüşü tıpa tıp bu.

@Jesus Wicked hocam yoruyorum sizi kusura bakmayin da biraz acelem var uyumlu olup olmadigini soyler misiniz lutfen/
Fotoğraftaki kasanın üstünde 2 fan takmışlar. 240mm eder. Yani 240mm soğutucu sığar.

Fotoğraftaki kasanın üstünde 2 fan takmışlar. 240mm eder. Yani 240mm soğutucu sığar.
Teşekkür ederim hocam bir şey daha sormak isterim. LE520 alacağım üstte belirttiğim gibi de bunun biraz fazla kablosu varmış sanırım bu kabloları hangi yere bağlayacağıma dair bir makale veya video var mı? Anakartım giriş seviyesi olduğu için tırsıyorum biraz.

Teşekkür ederim hocam bir şey daha sormak isterim. LE520 alacağım üstte belirttiğim gibi de bunun biraz fazla kablosu varmış sanırım bu kabloları hangi yere bağlayacağıma dair bir makale veya video var mı? Anakartım giriş seviyesi olduğu için tırsıyorum biraz.
Hocam istersen hava soğutma al kafan rahat olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı