HP 255 G9 laptop Hackintosh Tahoe kurulumunda EXIT LOGBS hatası

Cnr1105

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5625U M4.3GHz / W11H / AMD Radeon Graphics / 512GB SSD / 8+8GB Ram / 12 Threads Core
OpenCore simplify ile oluşturmuştum EFI'yi, ama hep EXIT LOGBS hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ryzen işlemcili laptoplara macOS kurmak sabır ve uğraş gerektiriyor. Kurulumda NootedRed.kext kullanılıyor. Ve çoğunlukla kernel panic tarzı hatalar alınabiliyor. OpCore Simplfy kullanmayın. Bizim imajımız ve EFI klasörümüzü kullanarak deneyin. Ek olarak belki @BERKAN777888 yardımcı olabilir.

Ryzen işlemcili laptoplara macOS kurmak sabır ve uğraş gerektiriyor. Kurulumda NootedRed.kext kullanılıyor. Ve çoğunlukla kernel panic tarzı hatalar alınabiliyor. OpCore Simplfy kullanmayın. Bizim imajımız ve EFI klasörümüzü kullanarak deneyin. Ek olarak belki @BERKAN777888 yardımcı olabilir.

EBLOGEXITBS hatasını SetupVirtualMap False yaparak çözdüm, Sequoia kurabildim. Ama Tahoe kurunca, kurulum ekranından hemen önce beyazımsı/gri bir ekran geliyor. (NootedRed)
WhateverGreen ile deneyince, siyah bir ekran geliyor. Sadece imleç gözüküyor.

EBLOGEXITBS hatasını SetupVirtualMap False yaparak çözdüm, Sequoia kurabildim. Ama Tahoe kurunca, kurulum ekranından hemen önce beyazımsı/gri bir ekran geliyor. (NootedRed)
WhateverGreen ile deneyince, siyah bir ekran geliyor. Sadece imleç gözüküyor.
Galiba AppleALC kullanmamdan dolayı oldu. VoodooHDA ile deneyeyim bir de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı