Elektronik DeepCool LT720 360mm 3499TL

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Son düzenleme:
Üstüne 1.5k verip Arctic LF3 360 almaya değer mi yoksa bu da kafi mi? Sessizlik ön planda benim için aradaki 1.5k fark çok önemli değil.
Eğer maksimum güce alıp biraz dikkat ederseniz çok kısık bir sesi duyuluyor. Ama bilgisayar kullanırken duymanız mümkün değil bence.

Üstüne 1.5k verip Arctic LF3 360 almaya değer mi yoksa bu da kafi mi? Sessizlik ön planda benim için aradaki 1.5k fark çok önemli değil.
Her türlü en yüksek kullanim degerlerinde duyulacak bunun onune gecmenin yolu yok maalesef. Islemciniz nedir? Çok guclu bir sey degilse o kadar kullanilmaz sonuçta.

4K ya Amazon Almanya'dan Deep cool mystıque 360 almıştık. Şu an fiyatı epey yüksek ama ilk kez Deep cool kullanan biri olarak gayet memnunum. Yazılım açısından biraz düşük kaldıklarını düşünüyorum ama yine de gayet yeterlidir.

4K ya Amazon Almanya'dan Deep cool mystıque 360 almıştık. Şu an fiyatı epey yüksek ama ilk kez Deep cool kullanan biri olarak gayet memnunum. Yazılım açısından biraz düşük kaldıklarını düşünüyorum ama yine de gayet yeterlidir.
hocam ben yeni aldım 7800x3d işlemcide yüzde 100 yükte 89 derece görüyorum boşta 50-55 derecelerde seyrediyor. işlemciniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı