NextGenCeo
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asrock X670e Pg Lightning
Amd Ryzen 5 7600 X
Amd Radeon RX 7900 XT
32Gb DDR5 6000Mhz
1Tb Adata Legend 960 Max
Bitfenix Whisper 850w Gold Psu
- Meslek
- Süpervizor
Ben 2 yıldır kullanıyorum bu soğutucuyu. Hiçbir sorun yaşamadım gayet yeterlidir. Kendi deneyimim. R5 7600X ve 7800x3D'yi gayet dengede tutan bir soğutucu. Ancak kendi kişisel görüşüm ve güvensizliğim nedeni ile ben şu an Phantom Spirit 120SE kullanıyorum. Oyunlarda arada 4 derece falan LT720 daha iyi sonuç veriyor, yük altında ikisi de zaten 85 derece üstünü görüyor 7800x3D ile. Pompa'nın ne zaman duracağı veya sızdırma olup olmayacağı endişesi beni biraz daha hava soğutma bloğuna ittiği için kutusuna kaldırdım duruyor.
Ama dediğim gibi gayet kaliteli ve yeterli bir soğutucu ancak fanları için aynı şeyi söyleyemen. 6. aydan sonra fanlardan tıkırdama ve ciddi bir uğultu gelmeye başladı bende fanlarını Cooler Master sickle Flow V2 ile değiştirdim. Hem daha sessiz oldu hem RGB kazandı soğutucu.
Ama dediğim gibi gayet kaliteli ve yeterli bir soğutucu ancak fanları için aynı şeyi söyleyemen. 6. aydan sonra fanlardan tıkırdama ve ciddi bir uğultu gelmeye başladı bende fanlarını Cooler Master sickle Flow V2 ile değiştirdim. Hem daha sessiz oldu hem RGB kazandı soğutucu.