Elektronik DeepCool LT720 360mm 3499TL

Üstüne 1.5k verip Arctic LF3 360 almaya değer mi yoksa bu da kafi mi? Sessizlik ön planda benim için aradaki 1.5k fark çok önemli değil.

Üstüne 1.5k verip Arctic LF3 360 almaya değer mi yoksa bu da kafi mi? Sessizlik ön planda benim için aradaki 1.5k fark çok önemli değil.
Eğer maksimum güce alıp biraz dikkat ederseniz çok kısık bir sesi duyuluyor. Ama bilgisayar kullanırken duymanız mümkün değil bence.

Hocam ben zaten duymam da odada 2 kişi kalıyoruz o sıkıntı maalesef.
Fan devrini en yükseğe aldığınız sürece her türlü duyulur. Undervolt ve fan devri kısmayı düşünebilirsiniz. Fan sesi, arkadaşınızı rahatsız edebilir.

Her türlü en yüksek kullanim degerlerinde duyulacak bunun onune gecmenin yolu yok maalesef. Islemciniz nedir? Çok guclu bir sey degilse o kadar kullanilmaz sonuçta.

Her türlü en yüksek kullanim degerlerinde duyulacak bunun onune gecmenin yolu yok maalesef. Islemciniz nedir? Çok guclu bir şey degilse o kadar kullanilmaz sonuçta.

Hocam şu anda Ryzen 5 7500F var ama yakın zamanda 7800x3D'ye geçeceğim o yüzden şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.

4K ya Amazon Almanya'dan Deep cool mystıque 360 almıştık. Şu an fiyatı epey yüksek ama ilk kez Deep cool kullanan biri olarak gayet memnunum. Yazılım açısından biraz düşük kaldıklarını düşünüyorum ama yine de gayet yeterlidir.

hocam ben yeni aldım 7800x3d işlemcide yüzde 100 yükte 89 derece görüyorum boşta 50-55 derecelerde seyrediyor. işlemciniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…