Kötü PSU. Ayrıca niye rastgele kasa alıyorsunuz ki? O fiyatta çok daha iyi seçenekler var. İptal etmeniz durumunda yeni bütçeniz ne olur?DeepCool CH560-Digital-PF70 700W 80+ USB 3.0 E-ATX Mid Tower kasa aldım ve içinde PF700 güç kaynağı var. Alırken güç kaynağını detaylı araştırmadım ama çok iyi olmadığı söyleniliyor. RX9060 XT ve R5 7500 işlemci için kullanımımda sıkıntı çıkar mı yoksa değişmem gerekir mi?
Hazır sistem olarak aldım. Kasayı biraz araştırdım aslında genel olarak iyi olduğu söyleniliyordu ama psu ya bakmak aklıma gelmedi. Daha doğrusu 1 sitede başka bir psu bulunduğunu ve iyi olduğunu gördüm. En azından 1-2 ay kullanımda sıkıntı çıkarır mı ya da yaza kadar. Hazır sistem olduğu için iade uğraştırır. Sadece psu yu satıp yeni psu almak daha iyi olmaz mı ?Kötü PSU. Ayrıca niye rastgele kasa alıyorsunuz ki? O fiyatta çok daha iyi seçenekler var. İptal etmeniz durumunda yeni bütçeniz ne olur?
Hazır sistemi fiyatıyla birlikte yazabilir misiniz?Hazır sistem olarak aldım. Kasayı biraz araştırdım aslında genel olarak iyi olduğu söyleniliyordu ama psu ya bakmak aklıma gelmedi. Daha doğrusu 1 sitede başka bir psu bulunduğunu ve iyi olduğunu gördüm. En azından 1-2 ay kullanımda sıkıntı çıkarır mı ya da yaza kadar. Hazır sistem olduğu için iade uğraştırır. Sadece psu yu satıp yeni psu almak daha iyi olmaz mı ?
İnce hesap meder gold 51kHazır sistemi fiyatıyla birlikte yazabilir misiniz?
Bunlar çok daha iyi:İnce hesap meder gold 51k
Siparişi birkaç gün önce verdim maalesef. Peşin fiyatına taksit olmaması da sıkıntı benim için biraz.Bunlar çok daha iyi:
Elektronik: Ryzen 5 7500F - RTX 5060 Ti 16 GB - B650M - A650BN PSU - Beyaz Kasa Sistem 48.059 TL
550W A550BNL PSU'nun stoğu bitmiş ve 650W A650BN PSU eklenmiş o yüzden konu güncellendi. Fiyat çok iyi. İtopya vb. 55 bin TL'ye satmaya çalışıyor bu sistemleri. Beyaz kasa ve B650M anakart kullanmaları çok iyi olmuş. 720 TL fark ile canavar gibi kule tipi soğutucu da alabiliyorsunuz...www.technopat.net
Elektronik: R5 7500F - RTX 5070 - B650M Sistem 54.499 TL
Vatan Bilgisayar'da F/P olan tüm sistemleri yiyip bitirdiler. Bu sistem bu yüzden çok mantıklı oldu. B650M anakart kullanmaları çok iyi olmuş. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/crystalstrom-5a/ Vatan Bilgisayar'a alternatif arayanlar için buda var...www.technopat.net
DeepCool CH560-digital-PF70 700W 80+ USB 3.0 e-ATX mid Tower kasa aldım ve içinde PF700 güç kaynağı var. Alırken güç kaynağını detaylı araştırmadım ama çok iyi olmadığı söyleniliyor. RX9060 XT ve R5 7500 işlemci için kullanımımda sıkıntı çıkar mı yoksa değişmem gerekir mi?
Asiax kapasitörleri patlayınca görürsün.Ben kullanıyorum 1 aydır sıkıntı olmadı.
Kapasitörleri patlayınca görürsün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.