DeepCool PF700 nasıldır?

Bütçe
0
Asiax kapasitörler çok kötü, sırf onlar yüzüne çöp olan binlerce ünite var. Size Chengx versiyonu da gelmiş olabilir şanslıysanız.
Bir süre bu şekilde kullanıp daha sonra satıp başka bir psu almam daha mantıklı olur gibi o zaman. Bu süreç içerisinde psu ya bir şey olursa sistemde bir sıkıntıya sebep olur mu acaba ?

Asiax kapasitörler çok kötü, sırf onlar yüzüne çöp olan binlerce ünite var. Size Chengx versiyonu da gelmiş olabilir şanslıysanız.
Hocam verdiğim siparişi iptal ettirebildim. Attığınız 5060ti sistemi düşünüyorum ama ram değerleri biraz yüksek gibi. Performans kaybı olur mu fazla. Ayrıca işlemciyi 7600x yapıp soğutucuyu da fsp yapmak mantıklı mı yoksa hiçbir değişiklik yapmadan almak mı mantıklı ?

Son düzenleme:
Bir süre bu şekilde kullanıp daha sonra satıp başka bir psu almam daha mantıklı olur gibi o zaman. Bu süreç içerisinde psu ya bir şey olursa sistemde bir sıkıntıya sebep olur mu acaba ?

Hocam verdiğim siparişi iptal ettirebildim. Attığınız 5060ti sistemi düşünüyorum ama ram değerleri biraz yüksek gibi. Performans kaybı olur mu fazla. Ayrıca işlemciyi 7600x yapıp soğutucuyu da fsp yapmak mantıklı mı yoksa hiçbir değişiklik yapmadan almak mı mantıklı ?
Bunu alabilirsen çok iyi olur:

Bunu alabilirsen çok iyi olur:
Hocam maalesef taksit yapınca fiyatı bütçemi çok fazla aşıyor. Daha çok fps oyunları oynadığım için işlemci daha önemli benim için 5060ti veya 9060xt benim için baya baya yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Birde bu sistemler neden bu kadar ucuz. Çoğu yerde 5060 ti satıyorlar bu fiyata.

Hocam maalesef taksit yapınca fiyatı bütçemi çok fazla aşıyor. Daha çok fps oyunları oynadığım için işlemci daha önemli benim için 5060ti veya 9060xt benim için baya baya yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Desenize taksit yapacağım diye.
Vade farksız 9 taksit var.

Sağolun hocam. Biraz fazla tuttum sizi ama içindeki psu iyi midir 5060ti olanın. Ayrıca ram değerleri cl46 biraz yüksek değil mi ?
PSU hakkında bilgim yok ama bir sorun yaşatmaz heralde, CL46 yüksek ama bu RAM krizinde yapılabilecek pek birşey yok. Vade farksız 9 taksit ile yeni maksimum bütçeniz ne olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı