DeepCool PK550D +80 alınır mı?

Mustafa H

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PK550D alacağım fakat PSU'nun yorumlarında "bozuk çıktı" "bozuk çıktı ana kartımı bozdu" gibi yorumlar var. Sizce bu PSU alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, PK550D alacağım fakat PSU'nun yorumlarında "bozuk çıktı" "bozuk çıktı ana kartımı bozdu" gibi yorumlar var. Sizce bu PSU alınır mı?

Bu fiyata alınmaz.

Merhaba öncelikle sistem gücünüzü bilmiyorum ama 550w belki düşük gelebilir en azından 650w biraz daha stabil çalışabilir. Yorumlara bende baktım şikayetler çok enteresan güç kaynağının da şakası olmaz :)

Merhaba öncelikle sistem gücünüzü bilmiyorum ama 550w belki düşük gelebilir en azından 650w biraz daha stabil çalışabilir. Yorumlara bende baktım şikayetler çok enteresan güç kaynağının da şakası olmaz :)
Sistemim düşük ve düşük tüketim yapacak parçalar kullanacağım. 550W' ın yeterli olduğunu düşündüm fakat güvenli mi güvensiz mi; onu bilemedim.

Niye ki? Bence fiyatı uygun ve konumum da mağazaya yakın.

Güvenilir mi dersiniz?

Vatan tabii ki güvenilir. Vatankarta indirim yapmış adamlar normal bir durum bu. Güzel indirimle düşüyor bazı zamanlar vatankarta. Mağazadan ücretsiz çıkartılıyor diye biliyorum bu kart. A650BN yetişirsen al geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı