A650BN o fiyata varken PK550D'yi görmeyin bile.
Vatan üzerinden atılan link gayet olumlu bu arada o fiyata alınırSistemim düşük ve düşük tüketim yapacak parçalar kullanacağım. 550W' ın yeterli olduğunu düşündüm fakat güvenli mi güvensiz mi; onu bilemedim.
Anladım, bugün mağazaya uğrayacağım.Vatan tabii ki güvenilir. Vatankarta indirim yapmış adamlar normal bir durum bu. Güzel indirimle düşüyor bazı zamanlar vatankarta. Mağazadan ücretsiz çıkartılıyor diye biliyorum bu kart. A650BN yetişirsen al geç.
Niye ki? Bence fiyatı uygun ve konumum da mağazaya yakın.
Güvenilir mi dersiniz?
Bende csb sanıyordum pk-d'yi ama değilmiş, gpg diye bir platformmuşGuvenilir. PK-D ile A-BN aynı üreticinin ayni platformuna sahip modeller, aralarinda ufak tefek farklar mevcut. Ucuz olanı tercih edilebilir.
Bende CSB sanıyordum PK-D'yi ama değilmiş, GPG diye bir platformmuş.
Şunuda ekleyeyim, sanırım yakın zamanda pcie 5.0 versiyonu çıkmış bu gpg'nin. Belki pcie 5.0 a-bn'de onu kullanmışlardır benim tarafımdan pek bazı olmayan bir spekülasyon amaBende csb sanıyordum pk-d'yi ama değilmiş, gpg diye bir platformmuş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.