Dostumkorsana destek yok
![]()
Dostum adam korsan etkinleştirmekten bahsediyor. Yeterince anlıyorum ve programın işlevini biliyorumKorsan ne alaka Deep freezenin ne ise yaradığını biliyonmuda korsana destek yok diyorsun.
Korsan olsaydi konu onaylanmazdı zaten. Bir de güvenlik kategorisine acılmazdı konu.
Özellikle 8.30 sürümünü istiyor. Sonraki sürümlerde korsan etkinleştirme yapamadığını söylüyor.8.30'dan sonraki sürümler malum aktif olmuyor.
Dostum adam korsan etkinleştirmekten bahsediyor. Yeterince anlıyorum ve programın işlevini biliyorumsen bana çemkireceğine git Türkçe öğren.
Özellikle 8.30 sürümünü istiyor. Sonraki sürümlerde korsan etkinleştirme yapamadığını söylüyor.
Dostum sen hala anlamamışsın. Adam korsan sürümün Windows 11 desteği var mı diye soruyor. Yardım istediği sürüm korsan sürüm.Fark ettiysen etkinleştirme gibi bir şey yazmıyor. Windows 10 ve 11 de düzgün çalıştığını soruyor.
Dostum sen hala anlamamışsın. Adam korsan sürümün Windows 11 desteği var mı diye soruyor. Yardım istediği sürüm korsan sürüm.
Mesajıma konu sahibinin bir başka konusunu ekledim. Konu içi tutarsız tavırlarından da bahsettim. Korsana doğrudan destek verilmediği için dolambaçlı soruyor. Ama adamın niyeti belli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.