DeepFreeze 8.30 Windows 10/11'de çalışıyor mu?

xCrysTaL

Centipat
Daha fazla  
Selamlar Deepfreeze 8.30 sürümü Windows 10-11'de sorunsuz çalışıyor mu? 8.30'dan sonraki sürümler malum aktif olmuyor 8.30 aktif oluyor bilgisi olan kullanmış olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan ne alaka Deep freezenin ne ise yaradığını biliyonmuda korsana destek yok diyorsun.
Korsan olsaydi konu onaylanmazdı zaten. Bir de güvenlik kategorisine acılmazdı konu.
Dostum adam korsan etkinleştirmekten bahsediyor. Yeterince anlıyorum ve programın işlevini biliyorum :) Sen bana çemkireceğine git Türkçe öğren.
8.30'dan sonraki sürümler malum aktif olmuyor.
Özellikle 8.30 sürümünü istiyor. Sonraki sürümlerde korsan etkinleştirme yapamadığını söylüyor.

Hala ikna olmadıysan
Konu sahibinin 3. mesajını oku. Konu orijinal deep freeze olarak açılmış. Recep bey gereken bağlantıları paylaşmış. Daha sonra konu sahibi 3. mesajda korsan etkinleştirme yapmak istediğinden bahsetmiş. 3. mesaj konusu ile çelişiyor.

Son düzenleme:
Dostum adam korsan etkinleştirmekten bahsediyor. Yeterince anlıyorum ve programın işlevini biliyorum :) sen bana çemkireceğine git Türkçe öğren.

Özellikle 8.30 sürümünü istiyor. Sonraki sürümlerde korsan etkinleştirme yapamadığını söylüyor.

Fark ettiysen etkinleştirme gibi bir şey yazmıyor. Windows 10 ve 11 de düzgün çalıştığını soruyor.

Fark ettiysen etkinleştirme gibi bir şey yazmıyor. Windows 10 ve 11 de düzgün çalıştığını soruyor.
Dostum sen hala anlamamışsın. Adam korsan sürümün Windows 11 desteği var mı diye soruyor. Yardım istediği sürüm korsan sürüm.

Mesajıma konu sahibinin bir başka konusunu ekledim. Konu içi tutarsız tavırlarından da bahsettim. Korsana doğrudan destek verilmediği için dolambaçlı soruyor. Ama adamın niyeti belli

Dostum sen hala anlamamışsın. Adam korsan sürümün Windows 11 desteği var mı diye soruyor. Yardım istediği sürüm korsan sürüm.

Mesajıma konu sahibinin bir başka konusunu ekledim. Konu içi tutarsız tavırlarından da bahsettim. Korsana doğrudan destek verilmediği için dolambaçlı soruyor. Ama adamın niyeti belli.

Anladım mesajı düzelmişsin bildirim gelmemiş ondan sen haklısın. 👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı