Deepin Linux'ta Hackintosh.raw imajını USB yazdırmak

Deepin OS sizce güzel mi?

• Mükemmel

• Güzel

• Eh İşte

• Kötü

• Berbat

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

mdusova

Centipat
Yer
Onsuz Her Yer
Merhaba,
Ben macOS'a benzer işletim sistemi arıyordum. Hackintosh'u bilmiyordum ve deepin OS'u tercih ettim. Çok da güzel. fakat Adobe Premiere, Photoshop CS6 vs. programlar ve asistan olmadığı için araştırma yaptım ve Hackintosh'u Technopat YouTube kanalından buldum. Bunu kemal alkın'ın konusundan indirdim. Fakat .RAW imajını yazan bir program bulamadım. balena etcher'i tercih ettim. Ancak bilgisayarım USB'yi görmesine rahmen etcher'de gözükmüyor. Bana yardım edebilir misiniz? Malum zor günlerdeyiz sokağa çıkmıyoruz. Başka bir bilgisayar da yok. yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

#Evdekal

Son düzenleyen: Moderatör:
E: /var/lib/dpkg/lock kilidi alınamadı - open (11: Özkaynak geçici olarak kullanılamaz durumda)
E: Yönetim dizini (/var/lib/dpkg/) kilitlenemiyor, başka bir işlem tarafından kullanılıyor olmasın?

Oturumdan çıkış yapıp tekrar giriş yapın. Tekrar deneyin.
şimdi de böyle bir hata alıyorum.
dpkg: hata: 'suse.deb' arşivine ulaşılamıyor: Böyle bir dosya ya da dizin yok
Bunun çözümü başka olmaz mı?
Windows kurup tekrar mac os kurmayı deneyebilirim fakat tekrar hackintosh için 10 gb indirmek istemiyorum açıkçası
windows 10 iso indiriyorum. gene de yardımların için teşekkür ederim. @Trimethylxanthine
@Recep Baltaş Reis konuyu kapatabiliriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…