Naezy Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2018 #1 Diski düzenleyi seçiyorum Ext4 yapıp Boot’u işaretliyorum ama "add a root partition to continue" hatasi veriyor.
Diski düzenleyi seçiyorum Ext4 yapıp Boot’u işaretliyorum ama "add a root partition to continue" hatasi veriyor.
Çözüm D D defacton 16 Ekim 2018 Grup yazılımını flasha yüklemişsin sanırım. Boot repair ile düzeltebilirsin. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki
Grup yazılımını flasha yüklemişsin sanırım. Boot repair ile düzeltebilirsin. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki
D defacton Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2018 #2 Linux'u hangi bölüme kuracaksanız önce o bölümü siliniz sonra biçimlendirilmemiş alandan yüklemeye devam etmeyi deneyiniz. Naezy dedi: Diski düzenleyi seçiyorum Ext4 yapıp Boot’u işaretliyorum ama "add a root partition to continue" hatasi veriyor. Eki Görüntüle 337501 Genişletmek için tıkla... /boot değil sadece / olmalı bu sırada. root partition (/) Artı 0 Eksi
Linux'u hangi bölüme kuracaksanız önce o bölümü siliniz sonra biçimlendirilmemiş alandan yüklemeye devam etmeyi deneyiniz. Naezy dedi: Diski düzenleyi seçiyorum Ext4 yapıp Boot’u işaretliyorum ama "add a root partition to continue" hatasi veriyor. Eki Görüntüle 337501 Genişletmek için tıkla... /boot değil sadece / olmalı bu sırada. root partition (/)
KS KS Naezy Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2018 #3 / Yaparak kurdum şuan da bilgisayarı açtığım da sadece windows açılıyor, grub gelmiyor windows mu linux mu açayım diye sormuyor. Artı 0 Eksi
/ Yaparak kurdum şuan da bilgisayarı açtığım da sadece windows açılıyor, grub gelmiyor windows mu linux mu açayım diye sormuyor.
KS KS Naezy Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2018 #4 Tekrar yükleyecektim flash belleği taktim boot tuşuna bastım ve ne göreyim Deepin yazıyor bastım Deepin yazısına açıldı ama ben her seferinde boot menüsünden mi gireceğim :d Artı 0 Eksi
Tekrar yükleyecektim flash belleği taktim boot tuşuna bastım ve ne göreyim Deepin yazıyor bastım Deepin yazısına açıldı ama ben her seferinde boot menüsünden mi gireceğim :d
D defacton Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2018 #5 Grup yazılımını flasha yüklemişsin sanırım. Boot repair ile düzeltebilirsin. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki Artı 0 Eksi Çözüm
Grup yazılımını flasha yüklemişsin sanırım. Boot repair ile düzeltebilirsin. Boot-Repair - Ubuntu Türkiye Wiki