Deepweb'e girip çıkmak başımı belaya sokar mı?

Tor 2015 yılından beri tampon bölge. Yani artık Tor, insanları vazgeçirmek için yapılan %99 SCAM sitelerden oluşan bir yer. Elbette bazı siteler kaldı ama sadece ufak bir kısmı. Gerçek ''Deep Web'' Tor ağıyla bağlantılı değil artık. Daha farklı ağlara taşındı diyebiliriz yani. Kısaca hayır, girip çıkmakla başın belaya girmez.

Özellikle gidip çocuk istismarı, silah kaçakçılığını destekleyen, direkt olarak bu işler ile uğraşan linklere girmediğim sürece başım belaya girmez değil mi?

Umarım

Bu tür linkleri arşivleyen yerler var mı?

The hiden wiki'ye girmiştik sadece baktım wikipedia ama deepweb linklerini paylaşıyorlar öyle düşün hiç bir başka linke girmedim sadece oraya girdim
Çok fazla kez girdim ve görmem gereken birçok şey gördüm ve başıma şu ana kadar başıma hiçbir şey gelmedi.

Peki nereye kadar bir şey olmaz? Özellikle gidip yukarıda bahsettiğim özellikleri taşıyan linklere girmediğim sürece kafam rahat mı?

Diğer şeylere girsen de problem olmaz muhtemelen. Üstteki arkadasın da dedigi gibi tor aslında artık Deep webin tampon bölgesi, ama tabii ki bu işlere bulaşmayın uğraşmayın.

Deep Web'e girmek kanunen suç değildir ancak hackerlar konumunuzu bulup üstünüze iftira atabilirler veya yanlışlıkla bir terör örgütü ile iletişime girip başınıza bela alabilirsiniz.

Tor 2015 yılından beri tampon bölge. Yani artık Tor, insanları vazgeçirmek için yapılan %99 SCAM sitelerden oluşan bir yer. Elbette bazı siteler kaldı ama sadece ufak bir kısmı. Gerçek ''Deep Web'' Tor ağıyla bağlantılı değil artık. Daha farklı ağlara taşındı diyebiliriz yani. Kısaca hayır, girip çıkmakla başın belaya girmez.
Oralara girmek yasadışı değil mi? Son seviyeyi bulayım da geçmeyeyim diyorum.

Oralara girmek yasadışı değil mi? Son seviyeyi bulayım da geçmeyeyim diyorum.
Hocam deep webe girmek yasal.Ama oradan uyuşturucu gibi şeyler alırsanız yasa dışı olur.Aslında deep webden hiçbirşey alınmamalı.Seviye konusunda belli bir seviyenin altına inemezsiniz zaten.Bahsettiğim seviyenin altına inebilmek için özel yazılımlar gerek diye biliyorum. Onun dışında özgürce dolaşabilirsiniz.Ama kesinlikle VPN kullanın.

Arkadaşlar selam.

Ben laptopu arkadaşa verdim, sana bir şey göstereceğim dedi ben de gittim içeride telefondan baktım. Gel gel diye ses geldi ben de geldim tor kurup the hidden wiki diye bir yere girmiş. Buranın deepweb olduğunu söyledi ve linki alıp Google'a yapıştırdığı zaman site açılmadı ancak tor browserda açıldı.

Sadece girip çıkmak ile başım belaya girer mi? Girip yasa dışı şeyleri özellikle aratıp, yapmadığım sürece bir şey olmaz değil mi? Girip çıkmak ile bir şey olacağını sanmıyorum.

Deepwebin asıl katmanlarınla girmek kiralık katil, çocuk po*** gibi şeyler ya da uyuşturucu satıcılığı için çok uğraşmanız gerekir. Kısacası bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı