"Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" hatası

Reqi

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2019
Mesajlar
673
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım hemen hemen 1 ay oldu son zamanlarda oyunlarda genelde bölüm geçişlerinde ve bilgisayarı açarken ekran birden gidiyor sinyal yok alıyorum. Sonra reset atıyorum bilgisayarı açınca başlıkta yazdığım uyarıyı alıyorum sağ altta. Aynı zaman da ekran kartında normalde kırmızı ışık yanıp sönerken o olaydan sonra beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor. Sizce sorun nerede?
Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • RAM: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K
  • Kasa: RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun genel bir sorun. Aynısı bende de var. Genellikle RX serisinde oluyor. Benimki RX460 ondan biliyorum :D.
Arkadaşım rx580 kullanıyor o böyle bir sorun ile karşılaşmadı. Bu sorun ile alakalı psu dan olabilme ihtimali var deniyor bende de everest rampage kasa var içinde 600w 80 plus psu geldi onu kullanıyorum.
 
Aynı sorunu yaşıyorum rx570'de ancak bu sorunu yaşamaya başlamam o.c denemesi sonrası oldu. Radeon wattman'dan yaptığım değişikliklerde herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım ancak dün msi afterburner'la ufak bi oynama sonrasında bu hatayı aldım. PC kapanıp açıldı, ekran gitti geldi falan şimdi her açılışta bu yazıyla karşılaşıyorum. Ayarları fabrika ayarlarına döndürdüm msi'ı komple kaldırdım ama devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum rx570'de , ancak bu sorunu yaşamaya başlamam o.c denemesi sonrası oldu, Radeon wattman'dan yaptığım değişikliklerde herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım ancak dün msi afterburner'la ufak bi oynama sonrasında bu hatayı aldım pc kapanıp açıldı,ekran gitti geldi falan şimdi her açılışta bu yazıyla karşılaşıyorum ayarları fabrika ayarlarına döndürdüm msi'ı komple kaldırdım ama devam ediyor.
Ben OC gibi hiç bir ayarı ellemedim call of duty oynarken bölüm geçişlerinde yükleniyor kalıyor. Aynı zamanda ses de takılı kalıyor sonra ekran gidiyor. Reset atıp açtığımda da o uyarıyı alıyorum. Bios en güncel sürüme yükselttim ekran kartımda güncel sorun nerede anlayamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben OC gibi hiç bir ayarı ellemedim call of duty oynarken bölüm geçişlerinde yükleniyor kalıyor aynı zamanda ses te takılı kalıyor sonra ekran gidiyor reset atıp açtığımda da o uyarıyı alıyorum. Bios en güncel sürüme yükselttim ekran kartımda güncel sorun nerede anlayamadım.

19.4.1 sürümünü kullanıyorum, eski bir sürüme alıp deneyeceğim düzelme olursa paylaşırım.
 
Çözebilirseniz beni etiketleyin lütfen. ASUS DUAL RX 460 2. kez garantiye gitti. Gelmesini bekliyorum. Çözülse öyle mutlu olurum ki.
Dostum o hata raporunu verince tam olarak ne oluyor açıklarmısın, birde garantiye gittiğinde değişim yapıyorlarmı ve ne kadar sürede geliyor teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı