B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.836 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 26 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bu programı bende kullandım fakat trojan olarak gördü programı. Forumda öneriyorlar diye indirmiştim gerçekten güvenilir mi?
Arkadaşlar bu programı bende kullandım fakat trojan olarak gördü programı. Forumda öneriyorlar diye indirmiştim gerçekten güvenilir mi?
Çözüm Xantern 26 Aralık 2022 BMKJURB dedi: Ben kapatıp geri açtığımda Kaspersky trojan olarak görmüştü şu an açtım sorun olmadı ama korkmadım da değil . Genişletmek için tıkla... Sordum.org'dan indirdiyseniz endişe etmeyin.
BMKJURB dedi: Ben kapatıp geri açtığımda Kaspersky trojan olarak görmüştü şu an açtım sorun olmadı ama korkmadım da değil . Genişletmek için tıkla... Sordum.org'dan indirdiyseniz endişe etmeyin.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2022 #11 BMKJURB dedi: Arkadaşlar bu programı ben kullandım fakat trojan olarak gördü programı. Forumda öneriyorlar diye indirmiştim gerçekten güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Defender'i kapatma Tool'u olduğu için Defender virüs olarak algılayıp silebilir. Bu, normaldir. Artı 0 Eksi
BMKJURB dedi: Arkadaşlar bu programı ben kullandım fakat trojan olarak gördü programı. Forumda öneriyorlar diye indirmiştim gerçekten güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Defender'i kapatma Tool'u olduğu için Defender virüs olarak algılayıp silebilir. Bu, normaldir.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #12 Xantern dedi: Bende de öyle algılamıştı. Defender üzerinden izin verin ve kullanmaya başlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten içimi rahatladınız Kaspersky onda 9 tane trojan buldu. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Bende de öyle algılamıştı. Defender üzerinden izin verin ve kullanmaya başlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten içimi rahatladınız Kaspersky onda 9 tane trojan buldu.