Defender Control virüs mü?

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Kaspersky ile güvenli modda tam tarama yaptım 9 tanw trojan buldu dcontrol.exeden ve dcontrol.exe kamerama erişmeye çalışmış durdurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
sildim defender controlu

bu ? @gorko

Dosya Ekleri

• 1734872379882.png
    1734872379882.png
    82,6 KB · Görüntüleme: 56
Dediğim programı kullanırsan işini görür
Malwarebytes Anti-Malware

onlar trojan işte karantinaya aldır hemen
Malwarebytes Anti-Malware2a
aldırdım ve sildim

tam taramada yapayımmı malwarbytes da güvenli modda

aldırdım ve sildim

tam taramada yapayımmı malwarbytes da güvenli modda
birşey daha sorucam
1.Defender control harbi defenderı ikonu gelmiyor devre dışı bıraktı
2.Laptop şarjı az şarjda güvenli moda geçsem sorun olurmu?

@ashsekbasi

Aldırdım ve sildim

Tam taramada yapayim mi Malwarebytes da güvenli modda

Bir şey daha soracağım
1.Defender Control harbi Defender'ı ikonu gelmiyor devre dışı bıraktı
2.laptop şarjı az şarjda güvenli moda geçsem sorun olur mu?

@ashsekbasi

Hayır şarjda güvenli moda geçerseniz sorun olmaz.

Sildim Defender Control'u

Bu? @gorko

Riskware bunlar, kaldır bulduklarını. İsteğine göre ESET ve Bitdefender ile de tam tarama yapabilirsin (güvenli modda).

Hayır şarjda güvenli moda geçerseniz sorun olmaz.

Riskware bunlar, kaldır bulduklarını. İsteğine göre ESET ve Bitdefender ile de tam tarama yapabilirsin (güvenli modda).
Sağolun hocam güvenli modda malwarbytes ile tam tarama yapıyorum birde defender control virüs değildi diyorlar 9 trojan çıktı içinden Kaspersky tarafından ve sildim defenderi kontrolü de sildim ama harbi defenderi kapatti

Sağ olun hocam güvenli modda Malwarebytes ile tam tarama yapıyorum bir de Defender Control virüs değildi diyorlar 9 trojan çıktı içinden Kaspersky tarafından ve sildim Defender'i kontrolü de sildim ama harbi Defender'i kapatti

Büyük ihtimalle önceden bulaşmış şeylerdir, eğer trojan bulduysa şifrelerinizi almışlardır. PC'de virüs olmadığından emin olduktan sonra şifrelerinizi değiştirip 2af ekleyin.

Büyük ihtimalle önceden bulaşmış şeylerdir, eğer trojan bulduysa şifrelerinizi almışlardır. PC'de virüs olmadığından emin olduktan sonra şifrelerinizi değiştirip 2af ekleyin.
Hocam tüm herşeyin şifresi a-ayni

Hem dcontrol.exe den bulundu yazıyordu yani defender control

Hocam tüm herşeyin şifresi a-ayni

Hem dcontrol.exe den bulundu yazıyordu yani defender control
Trojanlar fakat riskware leri bilemem

Belkide defenderi kapatıyor diye riskware ve trojan buldu 2 Side

@gorko

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı