Defender devre dışı bıraktım ama hala çalışıyor

Sovietik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz
Merhaba disable Defender. Reg dosyam var tıkladım yaptığımda yetkiniz yok dedi.
Ben de bilgisiyarı aç kapa yaptım Windows Defender'ı açın dedi ama antimalware çalışıyor.

1631959175649.png

Services.msc'den devre dışı bırakın hala olmazsa internette araştırırsanız görürsünüz regedit üzerinden değer vererek devre dışı bırakmakta var. Ama defenderı devre dışı bırakmanızı kesinlikle önermiyoruz.

Services.msc'den devre dışı bırakın hala olmazsa internette araştırırsanız görürsünüz regedit üzerinden değer vererek devre dışı bırakmakta var. Ama defenderı devre dışı bırakmanızı kesinlikle önermiyoruz.
Neden virüs mü algılıyor sanki, Microsoft'un süs olsun diye koyduğu bir yazılım o kadar.

fakat ram çok düşük ve bazen %30 cpu yiyor bazen abartıp ramin yarısını tüketiyor tarama yapmadığım halde
Defender Control ile dener misiniz?

Malesef olmadı defender sayfası kaaplı fakat antimalware çalışıyo defender controde defenderın uygulamasını açıyo bir işe yaramadı malesef

fakat ram çok düşük ve bazen %30 cpu yiyor bazen abartıp ramin yarısını tüketiyor tarama yapmadığım halde

Malesef olmadı defender sayfası kaaplı fakat antimalware çalışıyo defender controde defenderın uygulamasını açıyo bir işe yaramadı malesef
Zaten pek bir işe yaramıyor. Girdiğin siteleri ve indirdiğin şeylere dikkat edersen yeter.

Zaten pek bir işe yaramıyor. Girdiğin siteleri ve indirdiğin şeylere dikkat edersen yeter.
biliyorum zaten öncedende kapalıydı ben indirken bi hata yapı doğrulamadım virüslü dosya indirdim taratmak için defenderı açtım şimdi antimalware çalışıyo fakat defender kapalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek istediğinizi anlamadım, uygulamadan defenderi kapat derseniz kapatıyor şu ana dek hiç sorun yaşayan görmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı