Çözüldü Defender vs Antivirüs Deneme Sürümleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar sizce Defender yeterli olur mu?
Olmaz. Defender yetersizdir.

Antivirüs'e şu an para ayıracak durumda da değilim. Sadece ücretsiz olanları ve deneme sürümlerini indir/kaldır yapabilirim.
Sürekli olarak, indir/kaldır yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Ücretsiz antivirüsler var. Kullanabilirsiniz.

N11 tarzı sitelerde daha ucuz oluyor ama, güvenilir mi acaba?
Güvenilirliğini garanti edemeyiz. Lisansınızın iptal olması gibi sorunlar olabilir. Yine de sizin kararınız.

Aslında Defender benim için de yeterli gibi duruyor çünkü hiç Crack yazılım kullanmıyorum ama ağıma bağlı olan laptoplar da derslerim gereği Cracklı bazı programlar var(Office ve Crack Windows). Acaba oradan benim bilgisayarıma virüs bulaşabilir mi ? Bilgisayarı yeni topladığım için en iyisi olmasına bakıyorum. Acaba bitcoin için bilgisayarımı kullanmaya çalışabilirler mi ? Kendi bilgisayarım'da Oem Anahtarı kullandım.

Yaklaşık 11 yıldır antivirüs programı kullanmıyorum. Sadece windowsun kendi antivirüs programı kurulu ve güncel şekilde çalışıyor. Son 11 yıldır da herhangi bir virüs sorunuyla karşılaşmadım. Bilgisayarınızı düzgün kullanıyorsanız bu size fazlasıyla yeter.

Bende şu an Defender kullanmayı düşünüyorum. Tek korkum diğer ağa bağlananlardan virüs geçmesi ve sisteme Bitcoin Miner bulaştırmaya çalışanlar olabilir mi ?

N11 üzerinden norton almıştım 2 yıllık, gayet memnunum 1 yıldır da kullanıyorum nerdeyse. Ondan öncede 1 yıl boyunca yine n11 den aldığım Bitdefender Total Security kullanmıştım. O da güzeldi baya güzeldi hatta. Arkadaşıma da hediye olarak Kaspersky almıştım yine n11 üzerinden, memnun bir şekilde kullanıyor. 3 programı da tavsiye ederim.
edit: Bilgisayar kullanmayı bilen biri iseniz windows defender işinizi kesinlikle görür. Yıllarca da antivirüs programı olmadan kullandım ben bilgisayarımı. 2-3 yıldır para verip lisans alıyorum n11 üzerinden. Eskiden de virüs sorunum olmamıştı. Olay sizde bitiyor tamemen kısaca.

Teşekkür ederim, zaten bilgisayarıma zararlı bir yazılımların bulaşmayacağını biliyorum tek korkum diğer ağa bağlananlardan Defender sayesinde korunabilir miyim ? Açıkçası biraz şüpheliyim ağ koruması konusunda. Diğer bilgisayarlarda da virüs tarzında Cracklı oyunlar falan yok sadece Office gibi dersle alakalı çok pahalı bazı şeyler var, genel olarak Crack kullanımına karşı biriyim.

Windows güvenlik duvarı işinizi görür diye düşünüyorum.
ayrıca,

Ben şu an Bitdefender deneme sürümünü indiriyorum eğer Total Security beğenirsem 90 gün sonra satın almayı düşünüyorum Defenderden güvenlidir değil mi ? Ama Bitdefender 480mb ram kullanıyor bu biraz Defender'e göre fazla geldi.

Son düzenleme:
Bende şu an Defender kullanmayı düşünüyorum. Tek korkum diğer ağa bağlananlardan virüs geçmesi ve sisteme Bitcoin Miner bulaştırmaya çalışanlar olabilir mi ?
Sanmıyorum. Windows'a bu zamana kadar güvendim. Güvenimi boşa çıkarmadı. Bu saatten sonra da desteklerim. Ne zaman antivirüs olan bilgisayarı kullandıysm hep ağır geliyor bana. Şu an kullandığım bilgisayar da keza öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…