Defender'in bulduğu "gamehack" dosyası virüs mü?

mirology

Picopat
Daha fazla  
Windows 11'e geçmiştim. 10 gün önce Windows 11 berbat olduğundan dolayı Windows 10'a tekrar dönüş yaptım. Sıfırladım. Şimdi de Windows güvenliği PUA:Win32/GameHack diye bir dosya olduğunu ve kaldırmadığını söylüyor. Bu bir virüs mü, sıfırlamalı mıyım, nasıl kurtulurum? Şu an Kaspersky indiriyorum.

GameHack.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'e geçmiştim. 10 gün önce Windows 11 berbat olduğundan dolayı Windows 10'a tekrar dönüş yaptım. Sıfırladım. Şimdi de Windows güvenliği PUA:Win32/GameHack diye bir dosya olduğunu ve kaldırmadığını söylüyor. Bu bir virüs mü, sıfırlamalı mıyım, nasıl kurtulurum? Şu an Kaspersky indiriyorum.

Eki Görüntüle 2453744

İndirip tam tarama yapın.

Merhaba, bu durum false positivedir. Herhangi bir sıkıntı yok zaten kaynak zkitaptan kaynaklı bir sorun değildir iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı