Çözüldü Defenseevasion. A! ML virüsü zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trixansa

Hectopat
PvP MT2 serveri indirdim 2 gündür oynuyorum fakat daha demin girmeye çalıştığımda Win32/defenseevasion.A!ml virüs uyarısı verdi. Sadece uygulamanın exe dosyası ve patch dosyasında bu virüsü görüyor bunları sildiğinde ise oyunu başlatmak için elimde exe dosyası olmuyor. Bu virüs zararlı değilse cihazda izin verip oynamaya devam etmek istiyorum sizce bir zararı olur mu?

Eylemleri Başlat -> Kaldır yapın. Ayrıca hangi dosyada bu zararlıyı buldu?
Kaldırmak sıkıntı değil önemli olan bu zararlı birşeymi. Alttaki resimdeki 2 dosyada bu hatayı veriyor sadece oyunun dosyalarında bir sıkıntı yok. 2 gündür düzgünce oynarken oyunu kapatıp açtığımda vermeye başladı bu virüs uyarısını.
Kaldırmak sıkıntı değil önemli olan bu zararlı birşeymi. Alttaki resimdeki 2 dosyada bu hatayı veriyor sadece oyunun dosyalarında bir sıkıntı yok. 2 gündür düzgünce oynarken oyunu kapatıp açtığımda vermeye başladı bu virüs uyarısını.
Bu dosyaları sildiğim zamanda oyunu çalıştırmak için .exe dosyasına ihtiyacım oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (88).png
    Ekran Görüntüsü (88).png
    65,1 KB · Görüntüleme: 296
Bahsi geçen dosyaların orijinal haliyse temiz. Belirtilen dosyaları VirusTotal'e atıp dosyaların raporlarını paylaşır mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı