Definasyon için beslenme programı önerisi

Hydra6

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dirty bulk dönemimi sonunda bitirdim daha yağlanmak istemiyorum. Şimdi definasyona başlayacağım. Beslenme konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum tavsiye verirseniz sevinirim.

Yaşım 16 boyum 176 kilom 76 yağ oranım 17-18 diye tahmin ediyorum kalori ihtiyacım internette 2500 yazıyor ben 700 kalori düşük almayı planlıyorum bundan beslenme olarak da bunları yapacağım.

Sabah yemeği:
2 tam 2 beyaz yumurta.
100 gr lor peyniri.
80 gr yulaf.
300 ML yarım yağlı süt.
Besin değerleri.
55 gr protein 66 gr karbonhidrat 22 gr yağ.

Öğle yemeği:
150 gr tavuk.
60 gr pirinç pilavı.
51 gr protein 13 gr karbonhidrat 9 gr yağ.

Akşam yemeği:

150 gr tavuk.
60 gr pirinç pilavı.
51 gr protein 13 gr karbonhidrat 9 gr yağ.

Ara öğün vs:

1 adet muz.
50 gr fıstık ezmesi.
100 gr yoğurt.
30 gr yağ 42 gr karbonhidrat 17 gr protein.

Toplam besin değeri.
70 gr yağ 136 gr karbonhidrat 175 gr protein ve 1900 kalori.

Bu programa ekleyebileceğim bir şey var mı bir abi kardeş tavsiyesi verirseniz sevinirim. (300 gr tavuğu geçemem)

Pirinç yerine bulgur tüket definisyon'da. Pirincin glisemik indeksi çok düşük. Çabuk acıktırır. Bulgur daha tok tutar. 2 tam 2 beyaz yerine 3 yumurtanın tamını ye.
Bence clean bulk'a devam da edilebilir bu arada.

Pirinç yerine bulgur tüket Definisyon'da. Pirincin glisemik indeksi çok düşük. Çabuk acıktırır. Bulgur daha tok tutar. 2 tam 2 beyaz yerine 3 yumurtanın tamını ye.
Bence clean Bulk'a devam da edilebilir bu arada.

Sağ ol hocam fakat bir yağ oranımı düşürüp öyle clean bulka devam etmek istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Var ise başka tavsiyesi olan arkadaş şunu eklesen güzel olur çıkarsan güzel olur diye tavsiyelere açığım.

Arkadaşlar an itibarıyla definasyona başladım değişimi atarım 45 gün sürecek.

Son düzenleme:
Sağ ol hocam fakat bir yağ oranımı düşürüp öyle clean bulka devam etmek istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Var ise başka tavsiyesi olan arkadaş şunu eklesen güzel olur çıkarsan güzel olur diye tavsiyelere açığım.

Arkadaşlar an itibarıyla definasyona başladım değişimi atarım 45 gün sürecek.

Değişim oldu mu kanka?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı