Çözüldü Definasyon makrolari nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brkpksnn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Deprem nedeniyle evde spor yapamadan kilo verdim. Toplam ortalama 50kg verdim. 123kg 75'e düştüm. Spora başladım ve yağ yakmak istiyorum. Herkes karbonhidrati kismak zorundasin diyor. Ben de kafamdan soyle hesapladim sizce doğru mu? 40% yağ 35% protein 25% karbonhidrat.

160gr protein 115-120 karbonhidrat 70-78 yag. Sizce böyle yag yakabilir miyim? Yagi kis karbonhidrati arttir gibi tavsiyleriniz varsa cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan daha çok günlük aldığınız kalori miktarı benim verdiğim döngüde minimum kas kaybı olur ne kadar karbonhidrati kısarsanız kas kaybı o kadar çok olur.

En fazla protein olarak 150 gram sana yeterli olacaktır, 150 gram protein, 262 gram karbonhidrat olarak değiştirebilirsin.

Çok teşekkürler hocam önemli olan gün sonu kalori doğru söylüyorsunuz böyle uygulayayım ben.

Dostum sana şöyle yardımcı olayım. İstersen sende bu siteden yararlanabilirsin tabii ki. Macro Calculator

Sen kendi kilonu boyunu yaşını girip ve ne yapmak istediğini girersen sana gerekli macrolarını söyleyecektir.

Çok teşekkürler hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı