Değer verilen kişiden aynı değeri görememek

Ama bu da seni zehirler. Sen sen olmaktan çıktığın zaman ne anlamı kalır ki durumun? Sonuç olarak kendini kandıracaksın. Mesela çok değer vermek istiyorsundur ama kendine hep engel olacaksın. O az değer verdiği için az değer vereceksin. Bence bu iş saçmalık olur.
Ne yapmalıyım?
 
Ne yapmalıyım?
Bırak hocam ben 25 yaşındayım öyle insanlar tanıdım ki öyle hayatlar gördüm geçirdim ki. O kadar değer verdiklerim insanlar alçak birisine döndü ki. Bırak gerçekten. Zaten az ve öz değer verip elin de tutma çabası vardır. Veya bir çok kişi ile konuşuyor sana zaman ayıramıyordur. Boş koy ve geç hayatta nicelerini tanıyacaksın. Ben ona çok değer veriyorum o bana az değer veriyor düşüncesini senin aklına soktuğu an bitmiştir demek zaten. Denemek sadece seni ruhen düşünce olarak yorar.
 
Genel bir soru. Düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
Benim çok değer verdiğim ve 3 yıl önce tanıştığım 2 arkadaş vardı. Birinin hikayesini konu olarak açtım zaten o konuya girip görebilirsiniz. Diğeri ise ilk Minecraft sunucusunda oynadığımız zamanlar bana çok değer verirdi bana sataşan biri olursa savunurdu beni. Tabii cinsiyetimiz farklıydı ama sevgili falan değil arkadaştık. Diğeri için arkadaştık diyebilir miyim bilmiyorum çünkü farklı duygular beslerdim ona karşı. Neyse işte bizim asıl bu konuyla ilgili olan arkadaşın dışına çıkmayalım. İşte birbirimize çok değer verirdik ve bayağı konuşurduk. Sürekli "Arkadaş olduğum tek erkek olabilirsin." falan derdi. Kafalarımız uyuşurdu. Yıllar sonra onu bulmuştum ve accayip sevinmiştim. Oynadığımız Minecraft sunucusunun DC sunucusu varmış. Oraya girip bulmuştum uzun zaman sonra. Anlattım bayağı bayağı uzun yazdım işte "Vay bee, uzun zaman olmuş seni çok özlemişim nasılsın ne ediyorsun ne durumdasın sağlığın keyfin yerinde mi? Seni çok özledim çok duygulandım." falan demiştim uzuuuun uzun yazmıştım. Cevap olarak "Sen kimsin?" Sonra gerçek adımı söyledim dedim böyle böyle hatırlamadın mı beni? "Hee hatırladım okey." dedi. Cidden böyle soğuk bir yanıt karşısında sinirlensem mi üzülsem mi bilemedim şoka girmiştim.

Not: Farklı duygular beslediğim diğer arkadaşı hala bulamadım.
 

Geri
Yukarı