Değeri bilinmemiş oyun önerisi

Hayal kırıklığına uğradığım oyunlardan bir tanesi:/. O dövüş sistemi, dövüşlerin kolaylığı, hikaye anlatımının çok karmaşık olması beni anında soğuttu oyundan. Bir yunan mitolojisi aşığı olarak hiç sevmedim. İçimden geldi yazmak ama bence değeri bilinmese daha iyi diye düşünüyorum.

Açıkçası doğru olabilir söyledikleriniz. Ben çocukluğumda DVD ROM kutulu versiyonunu satın alıp saatlerce dil bilmediğim için bölümleri geçemeye geçemeye oynamış ve mitolojik yapısına hayran kalmıştım. Biraz o kafada olduğumdan dolayı şu an oynadığımda bana çocukluğumu hatırlatmış ve keyifli gelmiş olabilir. Ama kamera ve fare kontrolü ile hikayenin biraz yetersiz oluşu gözle görülür eksiklerdendi. Yine de şans verilebilir 8 liraya kadar düşüyor indirimler ile
 
SOMA, Rogue Tropper, Postal serisi, Terraria, Singularity. Şu anlık aklıma gelen bunlar, daha fazla gelirse ekleme yaparım.
 
Merhabalar, çoğu mainstream oyunu oynadığımdan ötürü üstüne de bu yıl oyun anlamında kurak geçtiğinden oyunsuz kaldım. Şöyle tabiri caizse "underrated" kalmış, çok bilinmeyen PC oyunları önerecek arkadaşlar var mı? Tür çok fark etmez ama strateji olmasın lütfen, hiç beceremiyorum. Son 10 yılda çıkmışsa çok iyi olur, eskiyse de Silent Hill 2 gibi mekanikleri hala çalışan oyunlar olursa sevinirim. Öneri yapacak arkadaşlara teşekkürler.

İngilizce seviyen nasıl? Güzel bir liste yapabilirim sana.
 
Öneriler için herkese çok teşekkürler fakat çoğunu oynadım :( şöyle rahatsız edici atmosferli, psikolojik gerilim oyunları favorim bu arada, eğer böyle öneriler de varsa çok memnun olurum.
Singularity tam senlik o zaman. Kesinlikle öneririm. Bu türleri seviyorsan zevk alacaksındır.
 
Ortalama denebilir, yani disco elysium geliyor aklıma ağır İngilizce isteyen oyun olarak, gerekli çoğu kısmı anlayabilmiştim oynarken. Liste çok iyi olur.

O halde bu listedeki oyunları öneriyorum, sıralamanın bir önemi yok. Bazılarının yüksek bir İngilizce gereksinimi bile yok. Bu listedeki oyunların bazıları aslında küresel çapta underrated değiller fakat Epic Games bedava verse "bu ne ya ıyy RDR2 yok mu" diyen kızgın bebeler görebilirsiniz. O sebeple Türkiye kitlesi için underrated denilebilecek oyunlarda ekledim.

Prey.
Pathologic ve pathologic 2
Synthetik.
Starsector.
Eye divine cybermancy.
Darkwood.
Alan wake.
Black Mesa.
Cry of fear.
Divinity original sin 1 ve 2
Ftl.
Penumbra oyunları.
Primordia.
Risk of rain 1 ve 2
Slay the spire.
Streets of Rogue.
Singularity.
Soma.
System shock remake (bu yaz çıkması planlanıyor, demosunu ücretsiz oynayabilirsin. Pre-order fiyatı Türkiye için çok uygun tutulmuş, normalde 45 dolar falan olması gerekiyor.)
 
Son düzenleme:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı