Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Hocam bende Thermaltake Smart RGB 600W 80+ kullanıyorum. Sırt kartı sıfır aldığım da 3060ti yi onuda sıfır almıştım sistemime.Aynı sorun bende de vardı 650 watt PSU da coil Wine yapan kart 1000 wattda yapmıyordu.
Bende onu düşünüyorum. Hatta üstüne para ekliyeyim 3070 in başka kart verin dedim. 3060Ti nin üzerine ekleyebilirsiniz dediler.Sakın iade etme 3070 alırlar eğer stok gelmişse.
Hocam nasıl yapacağım ?Power Supply ı kontrol edin.
Hocam videonun ilk 2 saniyesinde gelen ses son 2 saniye de quit atınca kesiliyor.Bir şey göremedim. Oyun oynarken ya da PC'yi kullanırken çok düşünme belli ki takıntı yapmışsın.
Evet bir önceki kart ta bir tık daha fazlaydı gibi geliyor. Sanırım 1m den duyulması gerekiyormuş en az.Hocam 3060 Ti'dan 3070'e ücretsiz upgradelemişsiniz. Coil whine olmayan kart neredeyse yok. Ses rahatsız etmiyorsa sorun etmeyin zararlı değil. Firma eğer ses rahatsız edici derecedeyse değişim yapıyor.
Hocam kasanın kapağıda açık kullanıyorum. Şuanki kasam Rampage 79 sisteme pek uygun değil.Coil Whine piyasada sık karşılaşılan bir şey. Özellikle GTX 970'lerde aşırı derecede vardı. Zararı yok diye biliyorum kasanız sizden uzaksa duymazsınız bile.