Değişmiş parçası olan iPhone 8 Plus ne kadara satılır?

Bütçe
0-800
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar elimde 8 Plus var ve Anadolu yakasındayım. Sadece bataryası değişti o da geçen hafta çünkü günde 6-7 kere şarja takıyordum 5 senelik ölüydü 2. olarak ekranı çok ufak 2 adet çatlak var LCD ekranın olduğu yerde çok bozukluk yapmıyor renk kayması vs. yok sağlam. Sizce bu telefonu kaça satarım? Ve hangi cihazı alabilirim? Üzerine para eklemeden diyenlere çok teşekkür ederim İstanbul Anadolu yakasındayım. Y. D olmayacak güzel Face ID olan truetone olan yani ufak orijinal olan cihaz arıyorum. XR, X, XS, 11 tarzında giriş seviyesinde. Ekleyebileceğim Max. 800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 Plus 6000+ edecektir bana göre. Saydığınız telefonların piyasası maalesef 8k'dan başlıyor iyi cihazların.
X bence alınmaz günümüzde. XR çok iyi bir cihaz ama güncelleme desteği kesildi kesilecek bir iki seneye apple fişini çekmiş olur diye düşünüyorum. XS ve 11 arasında tercih yapmam gerekirse 11 tercih ederim. Ama onunda ikinci el piyasası biraz uçuk yani üzerine çok para koymanız gerekiyor.

Az önce hoparlöre su kaçtığını fark ettim telefoncu su bandı falan takmamış hava vakumladım, ayrıca yorumları açtım bot basmışlar gerçek yorumlarda SIM yuvası kırık verdiler parça çaldılar parçamı verin dedik özür dilediler anakartı değiştirip ICloud'lu kart taktı falan gibi yorumlar var. Şimdi ne yapmam lazım KVK gibi orijinal yere bakımamı vereyim yoksa o telefoncunun kafasındamı kırayım? @Moon64 @Beck

Az önce hoparlöre su kaçtığını fark ettim telefoncu su bandı falan takmamış hava vakumladım, ayrıca yorumları açtım bot basmışlar gerçek yorumlarda SIM yuvası kırık verdiler parça çaldılar parçamı verin dedik özür dilediler anakartı değiştirip ICloud'lu kart taktı falan gibi yorumlar var. Şimdi ne yapmam lazım KVK gibi orijinal yere bakımamı vereyim yoksa o telefoncunun kafasındamı kırayım? @Moon64 @Beck
Nitelikli servis her zaman tercih olmalı ya. Mahalle telefoncusu diye götürüp veriyoruz telefon çöp oluyor. Açıkcası pek yapabileceğiniz bir şey yok ama hakkınızı aramanız her zaman daha doğru olur. Gidip ekstra ücret almadan sıvı bandı takmaları gerektiğini söyleyin biraz zorlayın. Eğer bu işlerden anlıyorsanız telefon tamir edilirken başında durun derim.

Nitelikli servis her zaman tercih olmalı ya. Mahalle telefoncusu diye götürüp veriyoruz telefon çöp oluyor. Açıkçası pek yapabileceğiniz bir şey yok ama hakkınızı aramanız her zaman daha doğru olur. Gidip ekstra ücret almadan sıvı bandı takmaları gerektiğini söyleyin biraz zorlayın. Eğer bu işlerden anlıyorsanız telefon tamir edilirken başında durun derim.

Acelem var diye vermiştim şu anda hoparlörün bass çalışmıyor, ve başında duramam ama tezgahta açtırırım adamlar dükkanın üzerinde apartmanda dairesi var orayı atölyeye çevirmiş oraya girmem tek başıma 3-4 arkadaşımla girerim tekinsiz dayılar zaten bir tane vursam yok ederim obez lolcü yaşlı adam gibiler fakat tezgahta yarın pazar zaten iş güç yok gidip tornavida ile kendim tırnağımla açacağım bant eski bant ise taktıracağım zorla.

@Beck o adama yumuşak davrandım yarın 2 arkadaşımla gideceğim o kel kafasına sokucam telefonu sinirden titriyorum telefonu elime alasım yok hoparlör çalışmayacak kadar kötü durumda eskiden su kaçınca ağzımla çekiyordum sorun kalkıyordu şu anda çekemiyorum bozulursa çıkma parça yaptıracağım.

Acelem var diye vermiştim şu anda hoparlörün bass çalışmıyor, ve başında duramam ama tezgahta açtırırım adamlar dükkanın üzerinde apartmanda dairesi var orayı atölyeye çevirmiş oraya girmem tek başıma 3-4 arkadaşımla girerim tekinsiz dayılar zaten bir tane vursam yok ederim obez lolcü yaşlı adam gibiler fakat tezgahta yarın pazar zaten iş güç yok gidip tornavida ile kendim tırnağımla açacağım bant eski bant ise taktıracağım zorla.

@Beck o adama yumuşak davrandım yarın 2 arkadaşımla gideceğim o kel kafasına sokucam telefonu sinirden titriyorum telefonu elime alasım yok hoparlör çalışmayacak kadar kötü durumda eskiden su kaçınca ağzımla çekiyordum sorun kalkıyordu şu anda çekemiyorum bozulursa çıkma parça yaptıracağım.
Öncelikle sakin olun sinirli olmak size bir fayda getirmeyecek. Yarından sonra gidip hakkınızı sonuna kadar arayın tabi ki düzgün iş yapmıyorlarsa hiç yapmasınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı