Deha Tuzcu ve ekibiyle yaptığı karaktersizlikler

Olayları charm'dan önce biliyordum. "Paraları katla" şarkısı çıktığında sağdan soldan duymuştum elemanın temiz olmadığını. Charm sadece bunu yaydı biraz daha herkese ulaşmasını sağladı. Çoğu yayıncı Deha'nın sadece bir şarkıcı olduğunu sanıp izliyor hatta instagram'dan takip ediyordu. Charm ünlü biri olduğu için sesini duyurdu sadece bu kadar.

Dostum kimse milyonlarca CC'den para alamaz belirli bir miktar kazanır ha kazanır mı CC'den kazanır ama kazandığı anda polis tepesine biner işlerin içinden biri olarak söylüyorum Charm'dan veya oradan buradan duyduklarımı değil.

Charm yaydı Atat'ın amacı buydu (fake) mis gibi onları ünlü ettiler kime sorsalar atatı biliyorlar bu işlere merak saranda olacak charmın yaptığı iyilikten fazla kötülüktü.

Discord'un aslında ne kadar karanlık bir yer olduğunu bir kez daha görmüş olduk. O kadar berbat yönetilen bir platform ki sunuculara deneyim bile yapmıyorlar. Karanlık yüzünde her türlü pisliğin döndüğü bir yer. Sanal terör örgütlerinin bile olduğunu duymuştum Discord da. Queş'in ifşaladığı grup ta bunlara bir örnek. Kim bilir daha ne pislikler dönüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden her gün bu adamın konusu açılıyor? Hep aynı yazılar zaten gidin diğer konulara yazın.
Cünkü herif artık resmen bir siber hırsız oldu. Kendince bir ekibi var ve tarikat gibi milleti tehtid edip dolandiriyorlar ve onlarca iphone ve pahalı şeyler alıyorlar bu herifin ne yapıp edilmeli iceriye girmesi lazım kim bilir kac onlarca kredi kartı çalıp kimlerin basını yaktı

Deha genellikle çalıntı kredi kartı kullanmaz diye düşünüyorum. Adamın babası İphone'de çalışıyor baba parası yiyor ve zaten zengin. Neden kullanma ihtiyacı olsun?

Deha genellikle çalıntı kredi kartı kullanmaz diye düşünüyorum. Adamın babası İphone'de çalışıyor baba parası yiyor ve zaten zengin. Neden kullanma ihtiyacı olsun?
Hocam babası isterse Nasada çalışıyor olsun bu çocuk ve ekibi onlarca insanin kredi kartını çalıp bir sürü iphone ve bir sürü pahalı eşyalar alıyorlar (ayriyetten bu cocugun discorddaki bir kac moderatöründe mastercard kredi kartının simgesi var) neden konusunada gelirsek zevk meselesi cocuk bundan zevk alıyor ve bunu bir iş olarak görüyor (fakat baba parasıda yedigi dogru) bide benim düsüncem bu cocuk izmirde yasıyor olabilir

Hocam suanki atat dehanın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…