Deha Tuzcu ve ekibiyle yaptığı karaktersizlikler

Dostum ben orada atatı o mu kurmadım diyorum ayrıca yayıncılara çoğu yapılan şey Babapro'nun kurduğu atat aittir burada charmın yarım gramlık bilgisiyle dehaya sallaması saçma ayrıca charma verilen bilgilerin yarısı yanlış tek dediği doğru şey dehanın atatı kurması bgyden atılması :D

Kankam dönen öyle büyük bir para yok yok adam CC'den Porsche almış o video da çocuk diyor zaten çalıştığım yerden aracı aldım diye açıklıyor neyse konu o değil CC'de 10 milyon liralık vurgun yapacak biri yok olamazda adam 1 milyon liralık vurgun yaptı yasin bey YouTube'a yazarsanız görürsünüz zaten haberdeki yakalanma anını imkansız dostum belirli bir ücretle kendinie sermaye kurar oda öyle belki deha mesela bu yolla şarkıcılığa adım atmış sanırsam.

Hayır dostum olayları sorgulamadan sırf bir ünlü YouTuber veya yayıncı bir şey dediği için lafına güvenip yargılıyorsunuz.
Olayları charm'dan önce biliyordum. "Paraları katla" şarkısı çıktığında sağdan soldan duymuştum elemanın temiz olmadığını. Charm sadece bunu yaydı biraz daha herkese ulaşmasını sağladı. Çoğu yayıncı Deha'nın sadece bir şarkıcı olduğunu sanıp izliyor hatta instagram'dan takip ediyordu. Charm ünlü biri olduğu için sesini duyurdu sadece bu kadar.

Charmdan önce de aynı fikirdeydim CC işinde çok para var bunu bilelim ilk milyonlarca lira para dönüyor yargı falan değil bu. Deha CC yapıyordu o kesin zaten arkadaşlarının bile şarkı sözlerinde "tamam kabul eskiden bizde yapardık CC" demesi bile açıklıyor her şeyi veya dehayla çok yakın dost olan batuflexin şarkı sözünde "bana sadece lazım ICQ ve Visa" demeside açıklar nitelikte veya direkt dehayla düet yapan reckolun sözü "dehayla CC big tonka" demesi. Açıklamıyor mu?

Dostum kimse milyonlarca CC'den para alamaz belirli bir miktar kazanır ha kazanır mı CC'den kazanır ama kazandığı anda polis tepesine biner işlerin içinden biri olarak söylüyorum Charm'dan veya oradan buradan duyduklarımı değil.

Olayları Charm'dan önce biliyordum. "paraları katla" şarkısı çıktığında sağdan soldan duymuştum elemanın temiz olmadığını. Charm sadece bunu yaydı biraz daha herkese ulaşmasını sağladı. Çoğu yayıncı Deha'nın sadece bir şarkıcı olduğunu sanıp izliyor hatta Instagram'dan takip ediyordu. Charm ünlü biri olduğu için sesini duyurdu sadece bu kadar.

Charm yaydı Atat'ın amacı buydu (fake) mis gibi onları ünlü ettiler kime sorsalar atatı biliyorlar bu işlere merak saranda olacak charmın yaptığı iyilikten fazla kötülüktü.

Discord'un aslında ne kadar karanlık bir yer olduğunu bir kez daha görmüş olduk. O kadar berbat yönetilen bir platform ki sunuculara deneyim bile yapmıyorlar. Karanlık yüzünde her türlü pisliğin döndüğü bir yer. Sanal terör örgütlerinin bile olduğunu duymuştum Discord da. Queş'in ifşaladığı grup ta bunlara bir örnek. Kim bilir daha ne pislikler dönüyor.

Neden her gün bu adamın konusu açılıyor? Hep aynı yazılar zaten gidin diğer konulara yazın.
Cünkü herif artık resmen bir siber hırsız oldu. Kendince bir ekibi var ve tarikat gibi milleti tehtid edip dolandiriyorlar ve onlarca iphone ve pahalı şeyler alıyorlar bu herifin ne yapıp edilmeli iceriye girmesi lazım kim bilir kac onlarca kredi kartı çalıp kimlerin basını yaktı

Cünkü herif artık resmen bir siber hırsız oldu. Kendince bir ekibi var ve tarikat gibi milleti tehtid edip dolandiriyorlar ve onlarca iphone ve pahalı şeyler alıyorlar bu herifin ne yapıp edilmeli iceriye girmesi lazım kim bilir kac onlarca kredi kartı çalıp kimlerin basını yaktı
Deha genellikle çalıntı kredi kartı kullanmaz diye düşünüyorum. Adamın babası İphone'de çalışıyor baba parası yiyor ve zaten zengin. Neden kullanma ihtiyacı olsun?

Deha genellikle çalıntı kredi kartı kullanmaz diye düşünüyorum. Adamın babası İphone'de çalışıyor baba parası yiyor ve zaten zengin. Neden kullanma ihtiyacı olsun?
Hocam babası isterse Nasada çalışıyor olsun bu çocuk ve ekibi onlarca insanin kredi kartını çalıp bir sürü iphone ve bir sürü pahalı eşyalar alıyorlar (ayriyetten bu cocugun discorddaki bir kac moderatöründe mastercard kredi kartının simgesi var) neden konusunada gelirsek zevk meselesi cocuk bundan zevk alıyor ve bunu bir iş olarak görüyor (fakat baba parasıda yedigi dogru) bide benim düsüncem bu cocuk izmirde yasıyor olabilir

Hocam babası isterse Nasada çalışıyor olsun bu çocuk ve ekibi onlarca insanin kredi kartını çalıp bir sürü iphone ve bir sürü pahalı eşyalar alıyorlar (ayriyetten bu cocugun discorddaki bir kac moderatöründe mastercard kredi kartının simgesi var) neden konusunada gelirsek zevk meselesi cocuk bundan zevk alıyor ve bunu bir iş olarak görüyor (fakat baba parasıda yedigi dogru) bide benim düsüncem bu cocuk izmirde yasıyor olabilir
Hocam suanki atat dehanın değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı