Deilmi kulaklık alınır mı?

Ya hocam bir sürü kişi gördüm kullanan nasıl eminsiniz bu kadar Allah aşkına ya. Bütçem bu kadar.

100 TL'ye hangi kalitede bir pil takabilirler hocam? Kulağınızda patlama olasılığı var olan bir alet yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi AliExpress de 9 kuruşa satılıyor.

Hocam bu bütçe bandında bluetoothlu sağlam ürün bulmak çok zor. Kablolu isterseniz önerebiliriz, hiç bütçem yok diyorsanız kablolu olarak JBL C100SI öneririm o bunlara göre daha uzun götürür sizi, en azından herhangi bir endişeniz olmaz kullanırken.

Hocam bu bütçe bandında Bluetooth'lu sağlam ürün bulmak çok zor. Kablolu isterseniz önerebiliriz, hiç bütçem yok diyorsanız kablolu olarak JBL C100SI öneririm o bunlara göre daha uzun götürür sizi, en azından herhangi bir endişeniz olmaz kullanırken.

Hocam aslında Airdots tarzı istiyorum.

Konuyu açan arkadaş 100 TL bütçesi olduğunu söylüyor bazen insanlar yorum yaparken kendi cebindeki paraya bakarak yapıyor. Bu arkadaşta Apple AirPods performansı beklemiyordur bütçesi bu ve Bluetooth kulaklık kullanmak istemiş.

Kulaklığın tipi standart Xiaomi Airdots yani tipine bakıp asla alınmaz kulağım çınladı patladı diyecek bir tipi yok. Fakat 117 TL gibi bir rakama aldığın Bluetooth kulaklığın sorun çıkarması yüksek bir ihtimal. Benim tavsiyem o fiyat bandında kablolu bir kulaklık bakman olur. Bluetooth kulaklığa çok heves ediyorsan biraz daha biriktirmeye çalışmanı öneririm.

Ya hocam bir sürü kişi gördüm kullanan nasıl eminsiniz bu kadar Allah aşkına ya. Bütçem bu kadar.
Hocam hiçbir marka güvencesi yok ki. Bunu almanız sağlığınızla kumara girmek gibi bir şey. Marka güvencesini geçtim 100 lira fiyat bandında pil kalitesi, bağlantı stabilitesi, kablo vb. hiçbir şey iyi olamaz.

Konuyu açan arkadaş 100 TL bütçesi olduğunu söylüyor bazen insanlar yorum yaparken kendi cebindeki paraya bakarak yapıyor. Bu arkadaşta Apple AirPods performansı beklemiyordur bütçesi bu ve Bluetooth kulaklık kullanmak istemiş.

Kulaklığın tipi standart Xiaomi Airdots yani tipine bakıp asla alınmaz kulağım çınladı patladı diyecek bir tipi yok. Fakat 117 TL gibi bir rakama aldığın Bluetooth kulaklığın sorun çıkarması yüksek bir ihtimal. Benim tavsiyem o fiyat bandında kablolu bir kulaklık bakman olur. Bluetooth kulaklığa çok heves ediyorsan biraz daha biriktirmeye çalışmanı öneririm.
Teşekkür ederim hocam. Nasıl bir sorun çıkarabilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı