Deji Max Batarya İncelemesi

Galaxy Grand Neo cihazımın bataryası 3 yıllık kullanım sonucu öldü. Ben de yenisini alayım diye araştırmaya başladım ve Deji almaya karar verdim. Şimdi de inceliyorum.

Bataryayı N11 BataryaShop mağazından 39.90'a aldım.

Kargo paketinden bunlar çıktı.

IMG_1881.JPG

Ürünün ön yüzü

IMG_1882.JPG

Arkası

IMG_1883.JPG

Temas noktaları
IMG_1884.JPG

Eski bataryam tam ekran parlaklığında mobil veri sürekli açıkken bu kadar ekran süresi sunuyordu. Batarya ölü olduğu için dalgalanmaları görebilirsiniz.

IMG_1887.JPG

IMG_1888.JPG

Deji Batarya'nın ise ilk şarj performansı bu şekilde

IMG_1886.JPG

IMG_1885.JPG

Şu an ürünü kullanalı 2 hafta oldu ve aynı kullanımda ilk şarja göre 25-30 dakika daha fazla ekran süresi alıyorum. Bataryası ölmüş olan cihazlarınıza yeni batarya alayım ama hangisini alayım diye düşünüyorsanız önce Deji'ye bakmanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Grand Neo cihazımın bataryası 3 yıllık kullanım sonucu öldü. Ben de yenisini alayım diye araştırmaya başladım ve Deji almaya karar verdim. Şimdi de inceliyorum.

Bataryayı N11 BataryaShop mağazından 39.90'a aldım.

Kargo paketinden bunlar çıktı.

Eki Görüntüle 248561

Ürünün ön yüzü

Eki Görüntüle 248562

Arkası

Eki Görüntüle 248563

Temas noktaları
Eki Görüntüle 248564

Eski bataryam tam ekran parlaklığında mobil veri sürekli açıkken bu kadar ekran süresi sunuyordu. Batarya ölü olduğu için dalgalanmaları görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 248567

Eki Görüntüle 248568

Deji Batarya'nın ise ilk şarj performansı bu şekilde

Eki Görüntüle 248566

Eki Görüntüle 248565

Şu an ürünü kullanalı 2 hafta oldu ve aynı kullanımda ilk şarja göre 25-30 dakika daha fazla ekran süresi alıyorum. Bataryası ölmüş olan cihazlarınıza yeni batarya alayım ama hangisini alayım diye düşünüyorsanız önce Deji'ye bakmanızı öneririm.
Grand Neo mu yoksa Neo plus mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı